Maaltijd van Troost & Proost

Vindt plaats op vrijdag, 26 april 2013
Maaltijd van Troost & Proost

 

Op vrijdag 26 april wordt Troost & Proost gecertificeerd door Lekker Utregs. Stichting Lekker Utregs werkt sinds 2006 samen met Utrechtse ondernemers aan regionalisering van de Utrechtse voedseleconomie. En ook Troost & Proost draagt daar aan bij. Om dit te vieren organiseren we een fee

stelijke driegangen maaltijd met uiteraard veel Lekker Utregse ingrediënten. Troost en Proost zou zichzelf niet zijn, als de maaltijd niet wordt omlijst met muziek en Utregse eetverhalen. Tijdens de maaltijd zal een prominente gast het Lekker Utregs embleem overhandigen aan Jan en Lars. Omdat Jan en Lars natuurlijk koken ‘op elke locatie’ zal het Lekker Utregs embleem bevestigd worden op een overal inzetbare mooie paal.


Locatie van de certificering is de monumentale boerderij Hofstede ter Weide in Leidsche Rijn. Deze boerderij is ook bekend als De Vrijstaat en wordt geëxploiteerd door Via Vinex. Het erf tussen de hooischuur en de stallen van dit museale gebouw vormt een bijzondere plek in het Utregse. De maaltijd vindt plaats op de deel van de boerderij.

De entree voor de maaltijd, muziek en verhalen is deze dag: wat het u waard is. Na afloop gaan we met de pet rond om boodschappen, artiesten en koks te betalen. Het adres is: Hogeweide 3, 3541 BC Utre

cht en ligt precies tussen Utrecht-stad en Leidsche Rijn. U bent vanaf 18.30 u van harte welkom. Om 19.00 u gaan we aan tafel.

Aanmelden voor deze feestelijke maaltijd kan door een email te sturen naar info@troostenproost.nl. Vermeld voor de maaltijd even of u dieetwensen heeft, zoals geen vlees of vis.

Verder op de agenda!

 • 9 sep
  25 nov
  2017

  KunstAcademie: blok keramiek

  Volg zaterdag 9 september een proefles in onze kunstwerkplaats. 

 • 30 sep
  26 nov
  2017

  PopUp

  Reis door de (droom)wereld van de poppenmaker - gecreëerd door puppet master Jochen Lange en theatervormgever Kim van der Zijde.

 • 18 - 20
  okt
  2017

  Sint Maarten workshops door Jochen Lange

  Kom tijdens de herfstvakantie maskers maken voor de Sint Maarten Parade op woensdag 18 en vrijdag 20 oktober.

Nieuw seizoen start 9 sep!

De Vrijstaat KunstAcademie

De (droom)wereld van de poppenmaker

De Vrijstaat PopUp met Jochen Lange

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes