Maaltijd van Troost & Proost

Vindt plaats op vrijdag, 26 april 2013
Maaltijd van Troost & Proost

 

Op vrijdag 26 april wordt Troost & Proost gecertificeerd door Lekker Utregs. Stichting Lekker Utregs werkt sinds 2006 samen met Utrechtse ondernemers aan regionalisering van de Utrechtse voedseleconomie. En ook Troost & Proost draagt daar aan bij. Om dit te vieren organiseren we een fee

stelijke driegangen maaltijd met uiteraard veel Lekker Utregse ingrediënten. Troost en Proost zou zichzelf niet zijn, als de maaltijd niet wordt omlijst met muziek en Utregse eetverhalen. Tijdens de maaltijd zal een prominente gast het Lekker Utregs embleem overhandigen aan Jan en Lars. Omdat Jan en Lars natuurlijk koken ‘op elke locatie’ zal het Lekker Utregs embleem bevestigd worden op een overal inzetbare mooie paal.


Locatie van de certificering is de monumentale boerderij Hofstede ter Weide in Leidsche Rijn. Deze boerderij is ook bekend als De Vrijstaat en wordt geëxploiteerd door Via Vinex. Het erf tussen de hooischuur en de stallen van dit museale gebouw vormt een bijzondere plek in het Utregse. De maaltijd vindt plaats op de deel van de boerderij.

De entree voor de maaltijd, muziek en verhalen is deze dag: wat het u waard is. Na afloop gaan we met de pet rond om boodschappen, artiesten en koks te betalen. Het adres is: Hogeweide 3, 3541 BC Utre

cht en ligt precies tussen Utrecht-stad en Leidsche Rijn. U bent vanaf 18.30 u van harte welkom. Om 19.00 u gaan we aan tafel.

Aanmelden voor deze feestelijke maaltijd kan door een email te sturen naar info@troostenproost.nl. Vermeld voor de maaltijd even of u dieetwensen heeft, zoals geen vlees of vis.

Verder op de agenda!

 • 16 - 17
  dec
  2017

  Op locatie @ Knus Utrecht

  Kun je niet wachten tot de digitale werkplaats ROBOTS opent? Kom naar de Huiskamer van de Toekomst op het KNUS-festival.

 • 13 jan
  7 apr
  2018

  KunstAcademie - blok Theatrale installatie

  Aan de hand van filosofische gesprekken tot kunst komen… hoe doe je dat?

 • 14 jan
  2018

  Op locatie @ Nieuwjaarsduik

  Ook tijdens de Nieuwjaarsduik kun je al kennismaken met ROBOTS. Kom naar de workshop van Casper de Jong in de Biblitoheek!

 • 3 feb
  2 apr
  2018

  ROBOTS

  Bezoek onze digitale werkplaats en ontdek of jij vrienden kunt worden met een robot.

 • 7 mrt
  11 apr
  2018

  Nieuw vanaf 7 maart: KookKeet

  Hou je van koken? Dan is de nieuwe kookclub van De Vrijstaat iets voor jou!

ROBOTS: vanaf 3 februari

Nieuw blok start 13 januari!

De Vrijstaat KunstAcademie

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes