Kunstmaker@DeVrijstaat

Kunstenaar Marleen Huijing tovert van 18 april t/m 1 juni het Gebouw om tot haar eigen atelier en expositieruimte. Met haar recycle art (jurken van bladzijden uit sprookjesboeken) en fotografiekunsten creëert Marleen vernieuwende en inspirerende kunstwerken. Je kunt haar bezoeken op woensdag van 13 tot 16 uur en zondag van 12 tot 16 uur. Ook tijdens de meivakantie ben je van harte welkeom! Tijdens een bezoek aan Kunstmaker@DeVrijstaat krijg je uiteraard zelf ook de kans om kunst te maken en te ontdekken. En als klap op de vuurpijl mag je dit gaan exposeren! Niet alleen in Het Gebouw, maar ook in het Kröller Müller Museum!

Medegebruikers

 • Olaf Glasmacher Olaf Glasmacher

  Olaf Glasmacher

  Vrijwiel
  De oude wagenschuur op het erf van De Vrijstaat wordt vanaf 26 april 2012 door Vrijwiel gebruikt. Het is de werkplaats van Olaf Glasmacher. Hier bouwt hij supersonische fietsmobielen en knapt ze op. 

  Neem contact op voor de mogelijkheden: 
  hallo@vrijwiel.nl

  Of neem een kijkje op Olaf zijn blog: 
  vrijwiel.blogspot.nl
   

  Website  http://vrijwiel.nl
 • Sharing Arts Society (SAS) Sharing Arts Society (SAS)

  Sharing Arts Society (SAS)

  SAS is een kleine projectorganisatie die in 2014 is voortgekomen uit het Community Arts Laboratorium
  van Vrede van Utrecht 2005-2013. Sinds september van dat jaar werken zij vanuit de boerderij van De Vrijstaat. Een van hun bekendere projecten is de Sint Maarten Parade die zij elk jaar in Utrecht organiseren.
   
  Website  http://facebook.com/sharingartssociety

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes