KunstKeuken

 

Van 1 oktober t/m 27 november 2016 toverde Creative Chef Jasper Udink ten Cate het Gebouw om tot KunstKeuken. We staken de handen iot de kloksmouwen en maakte kunstwerken geïnspireerd op voedsel. Ze ontdekte dat je met eten veel meer kunt dan proeven alleen. In KunstKeuken zette je al je zintuigen in om eten te ervaren. 

KunstKeuken Creative Chef

We deden een koksmuts op en stelde ons eigen kunstmenu samen. Er werd een kleurijk hoofdgerecht gekleid dat van je bord af spatte of mini-gerechtjes ontworpen voor het kabouterresataurant.De mooiste eetherinneringen werden in een lege wijnfles gestopt en we maakten heerlijke toetjes op een bord van canvas. Wat overbleef, was een uniek toetjesschilderij. In KunstKeuken is de kok een kunstenaar en zijn keuken het atelier!

Benieuwd hoe KunstKeuken zo kleurrijk komt? Bekijk dit filmpje.

Creative Chef

Jasper Udink ten Cate is een chef-kok met passie voor koken, kunst en muziek. Voor hem is eten emotie en een maaltijd een belevenis. Hij componeert zijn maaltijden op basis van de persoonlijke herinneringen van zijn gasten. Want iedereen heeft zijn eigen eetgeheugen, ieder ingrediënt roept andere gevoelens op en over smaak….valt een heleboel te zeggen.

KunstKeuken Creative Chef

 

Ontdek het KunstKeuken-menu

11 | mei | 2017

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei de muzikale familievoorstelling De Nacht van de Kakkerlak. Deze fabuleuze voorstelling is een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag en woensdag matineevoorstellingen om 15 uur.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes