De Grote Prijs van Leidsche Rijn

KLUB19 organiseerde de eerste bandjeswedstrijd voor middelbare scholieren in Leidsche Rijn.

"Wil je na nachtenlang repeteren in een koude, tochtige garage of juist in die geluiddichte muziekstudio nu wel eens horen hoe je muziek uit de speakers knalt? Wil je weten of je gitaren of de zenuwen gieren als je op het podium staat? Kortom, de kick van het optreden voor een publiek ervaren?" Dan moest je meedoen aan de grote prijs van Leidsche Rijn!

De voorrondes waren op 21 november, 19-22 uur (Leidsche Rijn College) en op 28 november, 19-22 uur (Theater Vleuterweide). De finale was op 20 december, 20.00-0.00 uur (Azotod). 

De prijzen:
- Fotoshoot en stage fotografie
- Bandcoaching
- Workshop songwriting 

Kijk op FACEBOOK.COM/KLUB19 voor meer informatie.

KLUB19 is de online community voor jongeren die wonen/naar school gaan in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern, die geinteresseerd zijn in muziek, dans, theater, games, nieuwe media en meer!

11 | mei | 2017

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei de muzikale familievoorstelling De Nacht van de Kakkerlak. Deze fabuleuze voorstelling is een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag en woensdag matineevoorstellingen om 15 uur.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes