De Grote Prijs van Leidsche Rijn

De zoektocht naar een nieuwe band die zich winnaar mag noemen van de ‘Grote Prijs van Leidsche Rijn’ is ondertussen gestreden en de winnaar van 2015 is geworden... Reload! Mochten zij je al bekend voorkomen, dat kan kloppen. In onze fabuleuze theatervoorstelling Fokken! speelden zij mee als de band Haantje de Voorste. 
 
Reload
  
Tijdens de voorrondes in november hebben alle deelnemende bands gestreden voor een felbegeerde plek tijdens de finale in december. De 6 finalisten die uiteindelijk mee hebben gedaan aan de finale waren: Lost Track, Reload, Utility, Copperfield, Last Minute Solution en The Globalists. Op donderdag 17 december hebben zij gestreden om de titel Grote Prijs van Leidsche Rijn. 
 

De Grote Prijs van Leidsche Rijn wordt georganiseerd door De Vrijstaat, Cultuur19, Azotod, Theater Vleuterweide en DOENJA Dienstverlening met medewerking van Amadeus Lyceum en Leidsche Rijn College. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht.

11 | mei | 2017

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei de muzikale familievoorstelling De Nacht van de Kakkerlak. Deze fabuleuze voorstelling is een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag en woensdag matineevoorstellingen om 15 uur.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes