Fête de la Musique

Het meest spontane muziek festival van Nederland kwam in juni 2014 naar Utrecht. Fête de la Musique! 

Fête de la Musique werd groots gevierd vanwege de feestelijke opening van Muziek Centrum van TivoliVredenburg. Dit in het weekend van 21 en 22 juni.

Samen met Cultuur19 en de Azotod organiseerde Via Vinex een speciaal jongerenprogramma. Zo ging partnerorganisatie de Vocal Arts Academy (waarmee stichting Via Vinex ook samenwerkt voor de theatervoorstelling RatMan en de Kinderkunstcamping) op 21 juni drie singer songwriters coachen. Zij treden aan het eind van de middag met hun eigen liedje op in de Azotod. 

Serious Talent Bells of Youth! kwam ook naar Fête de la Musique. Een band uit Leidsche Rijn kreeg een masterclass van deze meidengroep waarna zowel de band als Bells of Youth! een spetterend optreden verzorgden in de Azotod. 

Fête in Concert was vanaf 16.30 uur in de Azotod en de entree 5,- euro. Voor de muzikanten was deelname gratis. 

Meer informatie over Fête de la Musique: www.fdlm.nl.

11 | mei | 2017

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei de muzikale familievoorstelling De Nacht van de Kakkerlak. Deze fabuleuze voorstelling is een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag en woensdag matineevoorstellingen om 15 uur.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes