KLUB19

KLUB19 is een community voor jongeren die wonen of naar school gaan in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern, en die geïnteresseerd zijn in muziek, dans, theater, games, nieuwe media en meer! Op facebook.com/KLUB19 vind je nieuws, aankondigingen, winacties van activiteiten in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. 

WAT HEBBEN ZE GEDAAN?

KLUB19 heeft onder anderen De Grote Prijs van Leidsche Rijn georganiseerd. Dat was een bandjeswedstrijd voor middelbare scholieren in en om Leidsche Rijn. De KLUB19 videomappers Bram en Daan hadden de avond aangekleed met vette visuals. 

Videomapping is projecteren op 3-dimensionale objecten. Drie enthousiaste deelnemers van de workshop reeks gingen aan de slag met visual artist Lotte Zuijdwijk. Het eindresultaat van deze workshops was tijdens KLUB19 meerdere malen te bewonderen. 

In 2013 heeft KLUB19 er ook voor gezorgd dat leerlingen van het Leidsche Rijn College een prijs op het Junior Kalverengala afdwongen. Dit door in drie uur tijd een speelfilm te maken, van idee tot opname, montage en promotie. 

 

 

 

 

 

11 | mei | 2017

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei de muzikale familievoorstelling De Nacht van de Kakkerlak. Deze fabuleuze voorstelling is een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag en woensdag matineevoorstellingen om 15 uur.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes