Kunstvakantieweek 2018

 Werk de laatste week van de zomervakantie met kunstenaars en (nieuwe) vrienden aan een spetterend evenement: het Nomadenkamp. Reizen is het centrale thema voor deze kunstweek en de koffer het symbool. Nomaden reizen met hun hele hebben en houwen van plek naar plek. Alles wat ze bezitten moeten ze met zich mee kunnen nemen. 

Als echte stadnomaden richt je samen met kunstenaars een Nomadenkamp in en werk je een week lang aan installaties en perfomances op het gebied van theater, dans en beeldende kunst. In het weekend laat je de resultaten zien aan het publiek tijdens het Nomadenkamp Festival op het Berlijnplein. Dit festival organiseren we samen met RAUM en andere culturele partners in de omgeving van De Vrijstaat. 

Kunstkermis 2017

Wil je weten hoe het toegaat in de kunstvakantieweek van De Vrijstaat, bekijk dan het fimplje dat we gemaakt hebben van de vakantieweek in 2017 of kijk in ons Archief

.

Inschrijven

Wil jouw zoon of dochter meedoen, schrijf je dan hier in.

Praktische informatie

20 t/m 26 augustus 2017
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagvullend programma. De kinderen overnachten thuis.

Van maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus wordt er in verschillende groepen gewerkt rond en op De Vrijstaat. Op de middag/avond van vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus presenteren de deelnemers hun werk tijdens het Nomadenkamp Festival op het Berlijnplein.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden naar leeftijd ingedeeld in drie groepen: een groep voor 12+, een groep voor 10-12 jaar en een groep voor 8-10 jaar. Elke groep werkt met een andere kunstenaar. 

Kosten
Deelname aan de kunstvakantieweek Nomadenkamp kost 240 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m zondag (inclusief avondeten op vrijdag, zaterdag en zondag). 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes