Met de BSO naar PopUp

Tijdens de herfstvakantie (14 t/m 22 oktober) ontvangen we BSO-groepen in PopUp en gaan we met de kinderen aan de slag in de werkplaats van de poppenmaker. Het programma duurt 2,5 uur. Halverwege krijgen de kinderen limonade en iets lekkers. PopUp is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wat gaan we doen?

Je bent te gast in het huis van de poppenmaker. In de hoek ligt hij te slapen. Waar droomt de poppenmaker van? Pak je koffer en ga op droomreis. Op de bovenverdieping van het huis komen de poppen van de poppenmaker tot leven.

In de werkplaats van de poppenmaker kun je zelf aan de slag. Je bent zelf een echte poppenmaker-in-opleiding. Onder leiding van de workshopleider maak je schaduwpoppen, draadfiguren en wiebelbeestjes. Als je pop af is, kun je er mee spelen. Wat voor karakter heeft jouw pop? Hoe beweegt hij?

 

 

Praktische info

Onze maximale capaciteit is 15 kinderen op 1 begeleider en max. 30 kinderen in totaal. Dit programma kost 100 euro per 15 kinderen. Interesse? Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@devrijstaat.nl.

De Vrijstaat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Informatie en route vind je hier

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes