123
 • 6+12 september 2020JubileumLocatieDe Vrijstaat

  Op zaterdag 12 september bestaat De Vrijstaat 10 jaar. Dit vieren we met de Wereldtentoonstelling Kids on Fire, gemaakt door kinderen en jongeren tijdens onze Kunstvakantieweek. In verband met de coronamaatregelen werken we met verschillende rondes en met een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is verplicht en natuurlijk zorgen wij voor een veilige coronaproof omgeving in de openlucht. Reserveren kan t/m dinsdag 8 september.

  Picknick
  Het is deze middag mogelijk om te picknicken op het erf van De Vrijstaat. De picknick is vegetarisch en kost 7,50 euro per persoon. We kunnen rekening houden met een glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, pindavrij of vegan dieet.

  Jubileumpakket
  Tijdens het jubileumfeest presenteren we de CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf met de 10 beste Vrijstaat-hits uit de afgelopen jaren en de Vrijstaatscheurkalender vol met Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis kunst. Kies bij deze aanmelding voor een jubileumpakket en krijg 20% korting. Dit pakket kun je zaterdag 12 september ophalen bij de Vrijstaat-caravan.


 • Je winkelmand is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

6+Wereldtentoonstelling12 september 2020
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Kids on Fire 2020 > Aanmelden wereldtentoonstelling

Wereldtentoonstelling Kids on Fire

Op zaterdag 12 september bestaat De Vrijstaat 10 jaar. Dit vieren we met de Wereldtentoonstelling Kids on Fire, gemaakt door kinderen en jongeren tijdens onze Kunstvakantieweek. In verband met de coronamaatregelen werken we met verschillende rondes en met een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is verplicht en natuurlijk zorgen wij voor een veilige coronaproof omgeving in de openlucht. Reserveren kan t/m dinsdag 8 september.

Picknick
Het is deze middag mogelijk om te picknicken op het erf van De Vrijstaat. De picknick is vegetarisch en kost 7,50 euro per persoon. We kunnen rekening houden met een glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, pindavrij of vegan dieet.

Jubileumpakket
Tijdens het jubileumfeest presenteren we de CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf met de 10 beste Vrijstaat-hits uit de afgelopen jaren en de Vrijstaatscheurkalender vol met Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis kunst. Kies bij deze aanmelding voor een jubileumpakket (scheurkalender, CD + setje ansichtkaarten) en krijg 20% korting. Dit pakket kun je zaterdag 12 september ophalen bij de Vrijstaat-caravan.

Tijden zaterdag 12 september

Ronde 1: 13:30 – 14:30 uur
Ronde 2: 15:00 – 16:00 uur

Locatie

De boerderij van De Vrijstaat

Prijzen

Wereldtentoonstelling: gratis
Picknick: 7,50 per persoon
Jubileumpakket (scheurkalender, CD + setje ansichtkaarten): 15 euro*

*Als je het jubileumpakket vooraf in onze webshop koopt, ontvang je 20% korting.

TEASER WERELDTENTOONSTELLING

12 september 2020

Wereldtentoonstelling

Kids on Fire

Benieuwd wat je kunt verwachten op de wereldtentoonstelling? Check het filmpje en proef alvast de sfeer.