Workshop Nieuwe Buren

Vindt plaats op vrijdag, 24 augustus 2018 van 16:00 tot en met 18:00
Workshop Nieuwe Buren

Kom naar het Nomadenkamp Festival en maak tijdens de gratis workshops kennis met De Vrijstaat en je (nieuwe) buren!

Dans mee met De Dansers in het Nomadenkamp. In een grote kring dansen we met elkaar een Nomadendans. Grijp je buurman of buurvrouw bij de hand en dans het vuur uit je schoenen!

In de Nomadentent van beeldend kunstenaar Bettina Weller draait alles rond landkaarten. Met elkaar brengen wij onze omgeving in kaart met alles wat voor ons van belang is. Van al deze kaarten maken wij een Grote Atlas van Leidsche Rijn.

Wat als we al onze bezittingen in 1 koffer zouden stoppen? Wat nemen we mee en wat laten we achter? Als Nomade is inpakken en uitpakken een dagelijkse bezigheid. In de Nomadentent van theatermaker Luca Stappers ordenen wij onze spullen en vullen we onze koffers!

Kom langs op vrijdag 24 aug (16:00 - 18:00 uur), zaterdag 25 aug (14:00 - 18:00 uur) of zondag 26 aug (14:00 - 18:00 uur). Gratis toegankelijk! Voor 0-100 jaar.

Het Nomadenkamp Festival is onderdeel van de Berlijnpleindagen. Een feestelijk cultuurprogramma met workshops van RAUM en de Sharing Arts Society, een KLUB19 festival door en voor jongeren, activiteiten door Rood Noot en de curieuze kermis van de Showman’s Fair.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes