Mooie start KunstAcademie

Mooie start KunstAcademie

De pilot van De Vrijstaat KunstAcademie is afgelopen woensdag gestart met een kick-off. Met 16 enthousiaste deelnemers en ouders, interviews met RTV Utrecht en radiozender FunX en een groot artikel in het AD Utrecht (27-2) zijn wij dik tevreden over de start van de academie.

De kinderen hebben woensdag kennis gemaakt met elkaar, met kunstenaar Jurrian, met hoofddocent Myrthe en met opdrachtgever Projectbureau Leidsche Rijn. Vervolgens zijn zij naar het Willem Alexander park gegaan om te kijken waar hun kunstwerken komen te staan.

Afgelopen woensdag en donderdag is artistiek leider Daphne de Bruin geinterviewd door resp. RTV Utrecht en FunX. Deze fragmenten zijn terug te luisteren via onze website en FB. Ook het AD Utrecht heeft aandacht besteed aan de KunstAcademie (zie foto). 

Komende week komen twee studenten Journalistiek filmopnamen maken van de academie. Dit filmpje plaatsen we zo snel mogelijk op onze website zodat iedereen een korte impressie van De Vrijstaat KunstAcademie kan krijgen. Houd onze website, FB en Twitter dus goed in de gaten!

 

Nieuw seizoen start 9 sep!

De Vrijstaat KunstAcademie

Eindpresentatie De Vrijstaat KunstAcademie (2016)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes