Picknick mee in het Willem-Alexanderpark

Picknick mee in het Willem-Alexanderpark

Kom zaterdag 13 september tussen 12 en 13 uur naar het Willem-Alexanderpark (op het dak van de A2) en picknick mee. Deze middag onthult wethouder Everhardt het kunstwerk dat kunstenaar Jurrian van den Haak samen met deelnemers van De Vrijstaat KunstAcademie heeft gemaakt. Dit vieren we met diverse workshops, gezellige muziek en een gratis picknick!

Zo kun je tussen 10 en 12 uur samen met de kok van De Vrijstaat de lunch voor de picknick bereiden. Eerst gaan jullie in de omgeving extra ingrediënten plukken en deze vervolgens in de veldkeuken in de soep, salade en boter verwerken. 

Deelname aan de workshops en picknick is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via info@viavinex.nl

Waar kunnen jullie ons zaterdag vinden in het park? Het Willem-Alexanderpark is het park op het dak van de A2, parallel aan de Stadsbaan Leidsche Rijn. Het is een heel lang, smal park. Het kunstwerk en de caravan van De Vrijstaat staan in het park, ter hoogte van basisschool De Groene Alm. Als jullie een navigatiesysteem gebruiken, kunnen jullie het beste het adres van de school invoeren en dan vanaf daar het park inlopen. Onze locatie is vanaf de weg zichtbaar (zie foto van het kunstwerk). Het adres van de school is: 3e Oosterparklaan 21 - 3541 SC Utrecht.

Nieuw seizoen start 9 sep!

De Vrijstaat KunstAcademie

Eindpresentatie De Vrijstaat KunstAcademie (2016)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes