Nieuwe zakelijk leider

Nieuwe zakelijk leider

Vandaag is Lieke Hoitink begonnen op De Vrijstaat. Per september volgt zij Joost de Groot op als zakelijk leider. Graag stelt zij zichzelf voor:

In augustus ben ik op De Vrijstaat komen werken als zakelijk leider en opvolger van Joost de Groot. Sinds mijn afstuderen (1988, Literatuurwetenschap) heb ik altijd in de kunst- en cultuursector gewerkt, onder andere als projectleider bij de stichting Vrede van Utrecht en als zakelijk leider bij het theatergezelschap Growing up in Public; daar ken ik Daphne de Bruin van. Als freelancer adviseer ik kunstenaars en organisaties bij het werven van fondsen of bij het organiseren van culturele programma’s.

Ik heb al op veel mooie plekken in Utrecht gewerkt, maar nog niet op een boerderij in hartje stad. De Vrijstaat is een ongelofelijk leuke plek, waar ik me met hart en ziel voor ga inzetten!

Lieke Hoitink

PS behalve van kunst & cultuur houd ik ook van wetenschap, geschiedenis, taal & literatuur, Zweedse kinderboeken, de Waddeneilanden en IJslandse paarden.

Nieuw seizoen start 9 sep!

De Vrijstaat KunstAcademie

Eindpresentatie De Vrijstaat KunstAcademie (2016)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes