Kom tijdens de herfstvakantie kunst koken in KunstKeuken

Kom tijdens de herfstvakantie kunst koken in KunstKeuken

Kinderwebsites Kidsproof en Bier & Appelsap tippen KunstKeuken als hèt gezinsuitje voor deze herfst. Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen naast de zaterdag en zondag ook kunst komen koken op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 oktober.

In KunstKeuken maken kinderen bij elke gang een bijzonder kunstwerk, geïnspireerd op voedsel. Bij het desert mogen zij hun kunstwerk zelfs opeten. Met verschillende kleuren yoghurt, aardbeien- en chocoladesaus maken ze een kleurrijke compositie op hun bord. Na het opeten blijft er een uniek kunstwerk over. Is hun honger nog niet gestild? Dan hebben we voor de kinderen een hap & sap, helemaal in de stijl van KunstKeuken. ‘Blind’ proeven ze verschillende smaken en met diverse kleuren maken zij hun eigen limonade.

Ouders vinden KunstKeuken “origineel, nieuw en leuk”. Bij kinderen is vooral het kabouterrestaurant favoriet. Aan de bostafel, een meterslange tafel vol mini-boomjes en mini-servies, maken kinderen met verse groenten en kruiden mini-gerechtjes voor de kabouters op het dak van het Gebouw. Heb jij ze al zien zitten aan hun rode tafeltjes en stoeltjes?

De meeste gezinnen kiezen voor een compleet kunstmenu, zodat zij in twee uur tijd van alle gangen ‘proeven’. In verband met de verwachte drukte tijdens de herfstvakantie is het slim om op tijd een plekje te reserveren via info@devrijstaat.nl . Liever zelf KunstKeuken ontdekken? Je kunt gewoon langskomen tussen 12 en 17 uur. KunstKeuken vind je in het Gebouw, aan de rotonde tussen de Gele Brug en Parkwijk, direct naast restaurant De Baai. Hier kun je ook parkeren. Klik hier voor meer informatie en toegangsprijzen.

Nieuw seizoen start 9 sep!

De Vrijstaat KunstAcademie

Eindpresentatie De Vrijstaat KunstAcademie (2016)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes