Aanbod voor bedrijven

De Vrijstaat biedt een inspirerende plek waar je kunst kunt maken, ervaren en beleven. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Graag geven we een paar voorbeelden van ons aanbod voor organisaties. Heeft jouw organisatie een andere wens, waarin De Vrijstaat zou kunnen voorzien? We verkennen graag samen de mogelijkheden. Ons kantoor is van dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via info@devrijstaat.nl of 030 3030012. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Benieuwd wat andere organisaties op of met De Vrijstaat deden?

Teamdag 'meesterklas'

Op De Vrijstaat KunstAcademie werken deelnemers dicht op de huid van de kunstenaar en gaan zij in de werkplaats direct zelf aan de slag met geboden technieken en materialen. Dit unieke concept is ook toegankelijk voor organisaties. Kom met je afdeling of (project)team naar De Vrijstaat en werk een dag intensief samen met een professionele kunstenaar. Deze 'meesterklas' vindt plaats op De Vrijstaat en biedt organisaties naast creativiteit, inspiratie en teambuilding ook een tastbaar eindresultaat.

Opdrachtgever worden

Hecht jouw organisatie net als De Vrijstaat aan talentontwikkeling? Vinden jullie het net als wij belangrijk dat er voor kinderen een divers kunstaanbod is, zowel om te maken als om te beleven? Word dan opdrachtgever van De Vrijstaat KunstAcademie. In ruil voor een financiële bijdrage krijgt jouw organisatie een uniek kunstwerk. Om zelf op een zichtbare plek te tonen of bijvoorbeeld om te schenken aan een openbare locatie in Leidsche Rijn en omgeving. 

Zo gaf Projectbureau Leidsche Rijn de opdracht voor een kleurrijk kunstwerk in het Willem Alexanderpark op het dak van de A2 en maken de deelnemers in 2016 samen met beeldend kunstenaar Jan Willem Campans een interactieve installatie voor een openbare locatie in Leidsche Rijn. Meer informatie

Locatiegebruik

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderruimte of heb je met je afdeling iets te vieren? Het kan allemaal in onze monumentale boerderij. Het Gebouw, een tentoonstellingspaviljoen ontworpen door kunstenaar Stanley Brouwn, is dankzij zijn strakke lijnen en eenvoudig ontwerp zeer geschikt als decor voor fotoshoots, filmopnamen en exposities. Als je als organisatie gebruik wilt maken van onze ruimtes kies je een basis- of compleet pakket. Ook catering of gebruik van onze professionele keuken is mogelijk. Meer informatie. 

Vrijstaat-energizer

Vrijstaat-energizer

We geven onze gasten graag een echte Vrijstaat-ervaring. Kiest jouw organisatie voor een compleet pakket, dan starten jullie de dag met een bezoek aan onze expositie of krijgen jullie tijdens de pauze een mini-workshop bamboestieken om nieuwe energie op te doen. Bij een compleet pakket krijgen alle aanwezigen een gezinskaart voor onze (komende) expositie cadeau. 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes