Aanbod voor bedrijven

Benieuwd wat jouw organisatie en De Vrijstaat voor elkaar kunnen betekenen?

 • Word opdrachtgever van een uniek kunstwerk, gemaakt door deelnemers van De Vrijstaat KunstAcademie
 • Kom met je afdeling of zakenrelaties naar een besloten voorstelling van ons fabuleus theater
 • Steek met collega's een (mid)dag de handen uit de mouwen en help ons de monumentale boerderij op te knappen
 • Maak gebruik van onze bijzondere ruimtes om een inspirerende bijeenkomst te organiseren
 • Organiseer een creatieve workshop, geheel verzorgd en begeleid door onze ervaren krachten

Meer weten over deze mogelijkheden? Mail vrijblijvend naar info@devrijstaat.nl

Opdrachtgevers

 • ASR vastgoed ASR vastgoed

  ASR vastgoed

  In 2015 heeft De Vrijstaat in opdracht van ASR, de projectontwikkelaar van het Leidsche Rijn Centrum, tijdens de Dag van de Bouw een workshop bamboestieken georganiseerd. Deze middag konden kinderen een gratis verblijf op Camping De Vrijstaat winnen. 

  Website  http://http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/projecten/lrc/
 • Axion Continu Axion Continu

  Axion Continu

  In 2015 gaf Axion Continu De Vrijstaat opdracht voor een kunstproject in het kader van de start van de Tour de France in Utrecht. De Vrijstaat koppelde leerlingen van basisschool De Jazzsingel aan inwoners van zorgcentrum De Ingelanden. Binnen het thema \"we are all winners\" maakten zij een gigantische waslijn vol gele truien, die vanuit de lucht (voor de NOS-helikopter) een fiets vormden. 

  Website  http://http://www.axioncontinu.nl/
 • Born Digital Born Digital

  Born Digital

  In 2015 maakten de kinderen van De Vrijstaat KunstAcademie onder begeleiding van Martin Boverhof van Born Digital een video-mapping kunstwerk, dat werd geprojecteerd op het stadskantoor Utrecht tijdens een grote VJ On Tour-show.

  Website  http://http://www.borndigital.nu/
 • Le Tour Utrecht Le Tour Utrecht

  Le Tour Utrecht

  De Decyclette, gemaakt door de kinderen van onze KunstAcademie en kunstenaars van De Spullenmannen, reed vrijdag 3 juli 2015 mee in La Caravane d\' Utrecht. Gekleed in overalls en gewapend met gereedschapskisten zetten deze kunstenaars in de dop samen met sambagroep Entusiasta een top performance neer. Wielen vervangen, remmen bijstellen, frames wisselen en sleutelen is voor hen seconden werk.

  Website  http://utrecht2015.com/nl/home
 • Projectbureau Leidsche Rijn Projectbureau Leidsche Rijn

  Projectbureau Leidsche Rijn

  In opdracht van Projectbureau Leidsche Rijn ontwierpen de deelnemers van de pilot van De Vrijstaat KunstAcademie een kunstwerk voor in het nieuwe Willem Alexander Park op het dak van de A2.

Vrijwilligers

 • CNV Internationaal CNV Internationaal

  CNV Internationaal

  Tijdens NLdoet op vrijdag 21 maart 2014 kwamen 12 medewerkers van CNV Internationaal om te helpen met klussen op De Vrijstaat. In de middag is het de beurt aan de CNV om in de tuin te helpen, De Vrijstaat schoon te maken en vele andere goede klussen waarmee De Vrijstaat enorm wordt geholpen. De Vrijstaat is dan weer helemaal klaar voor hun activiteiten die in de lente en zomer staan gepland. 

 • Meeús Meeús

  Meeús

  Tijdens NLdoet op vrijdag 20 maart 2015 kwamen15 medewerkers van Meeús verzekeringen, hypotheken, pensioenen om te helpen met klussen op De Vrijstaat. Zoals in de tuin helpen, De Vrijstaat schoonmaken en nog vele andere klussen!

  Website  http://https://meeus.com/
 • SNS Bank SNS Bank

  SNS Bank

  Tijdens NLdoet op vrijdag 21 maart 2014 kwamen 30 medewerkers van het hoofdkantoor van de SNS Bank in de ochtend als vrijwilliger klussen doen op De Vrijstaat. Zo schuren zij de vloeren in de woonkamer en keuken van de boerderij, leggen zij op het terrein een kruidentuin aan en helpen zij bij een grote voorjaarsschoonmaak. Zo was De Vrijstaat helemaal klaar voor alle activiteiten deze lente en zomer.

Locatiegebruik

 • Albert Heijn Albert Heijn

  Albert Heijn

  Afgelopen kerst hebben 50 managers van de Albert Heijn uit de omgeving Utrecht en Het Gooi genoten van een kerstonbijt op onze bijzondere locatie. Dit was de tweede keer dat zij dit bij ons organiseerden en we hopen hen ook in 2014 te ontvangen. Albert Heijn zorgde zelf voor het ontbijt, wij stelden onze sfeervolle workshopbox ter beschikking.

 • Sustay Sustay

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes