Eerste Rang

Als sinds 2010 is De Vrijstaat een vast punt in het altijd veranderende landschap van Leidsche Rijn. Ook dit jaar maken wij vol energie plannen voor de komende jaren. Hiervoor zijn we, net als andere culturele instellingen, steeds meer aangewezen op eigen inkomsten. Daarom zijn wij in 2014 gestart met de verkoop van stoelen op de Eerste Rang.

Draag jij De Vrijstaat een warm hart toe en wil je ons helpen om ons programma te blijven realiseren? Koop dan voor € 50 euro per jaar een stoel op de eerste rang! Je stoel krijgt dan een permanente plek in de boerderij en zal tijdens de exposities en de theatervoorstelling op de voorste rij voor je klaar staan. 

Meer weten? Mail naar info@devrijstaat.nl.

Waarom een stoel sponsoren?

Goverien de Zwart: "We hebben een stoel gesponsord vanwege het plezier dat onze dochter samen met andere kinderen en de enthousiaste begeleiders op De Vrijstaat beleeft. Of het nou het Kinderkabinet, de Kunstcamping of andere activiteiten betreft. Ze leert er zelf creatief nadenken en dingen samen uit te voeren. Ook als ouders genieten we van de activiteiten en presentaties. En dat alles op een haast idyllisch plekje midden in een grote bouwput." 

Gesponsorde stoelen

Inmiddels hebben we mogen verwelkomen op de Eerste Rang:

Paul, Annette, Goverien, Dick, Lucía, Eline, Yvonne, Leon, Olaf, Joost, Taluut, Lea Duivendijk, Maarten en Bente & Annemarie.

Plaatsen van naambordje

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes