Steun onze crowdfundactie

Steun onze crowdfundactie IK ZIT OP KUNST. Doneer en deel ons project, zodat we het kunstwerk van Eline Janssens en de kinderen van De Vrijstaat KunstAcademie echt kunnen realiseren op ons terrein.

Crowdfunding IK ZIT OP KUNST

Help ons het kunstwerk IK ZIT OP KUNST, ontworpen door kunstenaar Eline Janssens en de kinderen van De Vrijstaat KunstAcademie, te realiseren. Dan kan iedereen straks van veraf zien wat een geweldige kinderkunstwerkplaats hier ligt. 

De een gaat op voetbal, de ander op trompet, maar op De Vrijstaat KunstAcademie ga je op kunst. Op deze academie werken kinderen (9-15 jaar) met verschillende kunstenaars om de kneepjes van het vak te leren en om hun eigen talenten te ontwikkelen.

De afgelopen weken hebben de kinderen samen met kunstenaar Eline Janssens een bijzonder kunstwerk ontworpen. Dit kunstwerk bestaat uit bankjes met keramische tegels en vier kleurrijke masten, die we op verschillende plekken op ons terrein willen plaatsen. Samen markeren ze de plek die De Vrijstaat inneemt in het Leidsche Rijn Centrum en nodigen ze uit tot ontmoeting tussen wijkbewoners.

De ontwerpen zijn klaar. De tegels, de masten, de banieren en de blikvangers, alles is ontworpen. Maar om deze kunstwerken slijtvast en duurzaam te realiseren hebben we jullie hulp nodig. Als jullie allemaal een steentje bijdragen, kunnen wij deze bijzondere objecten van Eline en de kinderen echt op ons terrein plaatsen. Dan kan iedereen letterlijk op kunst zitten.

Doneren kan al vanaf 10 euro en elke bijdrage helpt. Kijk snel op onze campagnepagina op Voordekunst hoe je ons kunt steunen door te doneren en wat wij teruggeven voor deze hulp. Zie jij deze crowdfunding graag slagen, deel ons project dan met je vrienden en familie.

We hopen het kunstwerk in het voorjaar samen met jullie feestelijk te kunnen onthullen.

Vriendelijke groeten,

Daphne de Bruin, Lieke Hoitink, Charlotte van der Horst, Kim Debets en Ynama Wigman

Feestdagen-actie

Geven is mooier dan krijgen - een prachtig motto voor de feestdagen.

We hopen van harte dat dit ook geldt voor iedereen die De Vrijstaat een warm hart toedraagt en dat jullie ons een bijzonder kerstcadeautje geven: een donatie aan onze crowdfunding IK ZIT OP KUNST.

Ook wij worden blij van geven. Tijdens de kerstvakantie geven wij bij elke donatie van 50 euro of meer een gezinskaart (t.w.v. 17,50 euro) voor onze digitale werkplaats ROBOTS cadeau. Leuk om tussen 3 februari en 2 april met de (klein)kinderen heen te gaan. Of om zelf weer cadeau te geven aan iemand.

Deze feestdagen-actie loopt t/m 8 januari 2018.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes