ESCAPEROOM HET INNI PARK (8+)

Er zijn sporen van een nieuwe diersoort ontdekt. Bioloog professor Tina Daas heeft een aantal van deze dieren weten te vangen en een onderzoeksruimte ingericht in het Gebouw op De Vrijstaat. Hier kun je van alles over de Innies te weten komen. 

De bezoekers worden door Tina Daas uitgenodigd voor een rondleiding door haar onderzoeksruimte en de binnentuin waar zij haar Innies onderhoudt. Maar als de bezoekers binnen zijn klinkt er groot alarm. De Innies zijn uit hun kooien ontsnapt en uit voorzorgmaatregel gaan alle deuren op slot.  

De bezoekers moeten de Innies vangen om ze weer in hun kooien te stoppen, pas dan gaan de deuren weer open en zijn zij vrij. Via allerlei opdrachten en puzzels die de bezoekers moeten maken komen zij meer te weten over de Innies en het geheime onderzoek waar de bioloog mee bezig is. Zij heeft ontdekt hoe je uit de horentjes van de Innies een medicijn kunt ontwikkelen tegen blindheid. 

De bezoekers komen uiteindelijk voor het dilemma te staan. Vangen zij de Innies om professor Tina Daas verder te laten gaan met haar onderzoek? Of laten zij de Innies vrij?

HET INNI PARK is een avontuur waarbij je verbeeldingskracht de sleutel is tot een nieuw tijdperk! Voor kinderen die houden van puzzelen en ontsnappen, die nieuwsgierig zijn naar het onbekende en niets liever doen dan codes kraken. 

Gemaakt door...

De Escaproom wordt gemaakt door kunstenaar Joël Vegt in samenwerking met studenten Interactive Performance Design (HKU): René ’t Hart, Meike Jansen, Robbie de Gier en Emile Ponson.

Met de klas of BSO naar De Vrijstaat

Natuurlijk kun je ook met de klas of met een BSO-groep HET INNIE PARK bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over ons educatief aanbod voor scholen.
Info over een bezoek met de BSO vind je hier.


Vanaf 2 februari 2019

Een digitale werkplaats voor kinderen die houden van puzzelen en ontsnappen, die nieuwsgierig zijn naar het onbekende en niets liever doen dan codes kraken. 

Praktische informatie

Entree
6 euro per persoon | 20 euro per gezin
korting met U-pas of CJP-pas

Openingstijden
Van 2 februari t/m 7 april 2019
Iedere zaterdag en zondag open van 12 tot 17 uur. We zijn extra open op 27 en 28 februari en 1 maart (voorjaarsvakantie)

Leeftijd
Onze escaperoom HET INNI PARK geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Locatie
Je vindt de ESCAPEROOM in onze expo-ruimte het Gebouw. Navigeer naar Madridstraat 1 en parkeer bij het schoolgebouw (LET OP: dit is betaald parkeren).

Escaperoom kinderfeestje

Vanaf 2 februari kun je ook je verjaardag vieren in Escaperoom Het Inni Park! Het inschrijfformulier staat binnenkort op onze webpagina Kinderfeestjes. Kun je niet wachten stuur dan vast een mail naar info@devrijstaat.nl

TIP

Tijdens de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik op 13 januari 2019 kun jij professor Tina Daas alvast komen helpen. In de binnenstad van Utrecht zijn diverse sporen van de Innies verstopt. Vind ze allemaal en breng deze sporen naar de professor. Check onze website en Facebook voor hints over de locaties van de speurtocht en de professor.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes