ESCAPEROOM HET INNI PARK (8+)

Er zijn sporen van een nieuwe diersoort ontdekt. Bioloog Tina Daas heeft een aantal van deze dieren weten te vangen en een onderzoeksruimte ingericht in het Gebouw op De Vrijstaat. In deze escaperoom voor kinderen werk je samen om het mysterie rond de Inni's op te lossen. Tijdens een spannende zoektocht ontrafel je met elkaar wat de bioloog allemaal te weten is gekomen over deze bijzondere dieren. En als een echte onderzoeker kom ook jij voor de keuze te staan: hoe ver kunnen we gaan om de Inni's in gevangenschap te houden?

Hou je van spanning, schrik je niet terug voor gesloten deuren en heb je zin om een nieuwe diersoort te leren kennen? Dan is ESCAPEROOM Het Inni Park de plek voor jou!

Reserveren

Om de ESCAPEROOM Het Inni Park te kunnen spelen, zijn er minimaal 6 deelnemers nodig. Meld je dus gezellig samen met familie, vrienden en buren aan. Ben je met minder personen? Geen probleem, dan voegen we jullie en andere bezoekers bij elkaar. Om te reserveren vul je het reserveringsformulier in. 

 

Gemaakt door...

De Escaperoom wordt gemaakt door kunstenaar Joël Vegt in samenwerking met studenten Interactive Performance Design (HKU): René ’t Hart, Meike Jansen, Robbie de Gier en Emile Ponson.

Met de klas of BSO naar De Vrijstaat

Natuurlijk kun je ook met de klas of met een BSO-groep HET INNI PARK bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over ons educatief aanbod voor scholen.
Info over een bezoek met de BSO vind je hier.


Reserveer nu

ESCAPEROOM Het Inni Park is te bezoeken van 2 februari. Reseveer nu alvast een plek in de ronde om 12 of om 15 uur. 

Praktische informatie

Entree
7,50 euro per persoon | 25 euro per gezin
korting met U-pas of CJP-pas

Openingstijden
Van 2 februari t/m 7 april 2019
iedere zaterdag en zondag.
We zijn extra open op 27 en 28 februari en 1 maart (voorjaarsvakantie)

Tijden
Er zijn twee rondes: om 12 en om 15 uur. Reserveren is nodig en kan tot uiterlijk de donderdag voorafgaand aan je bezoek.

Leeftijd
Onze escaperoom HET INNI PARK is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Locatie
Je vindt de ESCAPEROOM in onze expo-ruimte het Gebouw. Navigeer naar Madridstraat 1 en parkeer bij het schoolgebouw (LET OP: dit is betaald parkeren).

ESCAPEROOM Het Inni Park wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Escaperoom kinderfeestje

Vanaf 2 februari kun je ook je verjaardag vieren in Escaperoom Het Inni Park! Het inschrijfformulier staat binnenkort op onze webpagina Kinderfeestjes. Kun je niet wachten stuur dan vast een mail naar info@devrijstaat.nl

TIP

Tijdens de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik op 13 januari 2019 kun jij professor Tina Daas alvast komen helpen. In de binnenstad van Utrecht zijn diverse sporen van de Innies verstopt. Vind ze allemaal en breng deze sporen naar de professor. Check onze website en Facebook voor hints over de locaties van de speurtocht en de professor.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes