KunstKeuken

 

Van 1 oktober t/m 27 november 2016 toverde Creative Chef Jasper Udink ten Cate het Gebouw om tot KunstKeuken. We staken de handen iot de kloksmouwen en maakte kunstwerken geïnspireerd op voedsel. Ze ontdekte dat je met eten veel meer kunt dan proeven alleen. In KunstKeuken zette je al je zintuigen in om eten te ervaren. 

KunstKeuken Creative Chef

We deden een koksmuts op en stelde ons eigen kunstmenu samen. Er werd een kleurijk hoofdgerecht gekleid dat van je bord af spatte of mini-gerechtjes ontworpen voor het kabouterresataurant.De mooiste eetherinneringen werden in een lege wijnfles gestopt en we maakten heerlijke toetjes op een bord van canvas. Wat overbleef, was een uniek toetjesschilderij. In KunstKeuken is de kok een kunstenaar en zijn keuken het atelier!

Benieuwd hoe KunstKeuken zo kleurrijk komt? Bekijk dit filmpje.

Creative Chef

Jasper Udink ten Cate is een chef-kok met passie voor koken, kunst en muziek. Voor hem is eten emotie en een maaltijd een belevenis. Hij componeert zijn maaltijden op basis van de persoonlijke herinneringen van zijn gasten. Want iedereen heeft zijn eigen eetgeheugen, ieder ingrediënt roept andere gevoelens op en over smaak….valt een heleboel te zeggen.

KunstKeuken Creative Chef

 

Ontdek het KunstKeuken-menu

10 | augustus | 2017

Jonge kunstenaars openen De Vrijstaat KunstKermis op Berlijnplein

Niet alleen het grootste spookhuis van Nederland komt in Leidsche Rijn, ook het kleinste. Tijdens de Showman's Fair op het Berlijnplein kunnen bezoekers drie dagen lang dwalen door het SpookRAUM, een spookhuis à la Tim Burton.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes