KLUB19

KLUB19 is een community voor jongeren die wonen of naar school gaan in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern, en die geïnteresseerd zijn in muziek, dans, theater, games, nieuwe media en meer! Op facebook.com/KLUB19 vind je nieuws, aankondigingen, winacties van activiteiten in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. 

WAT HEBBEN ZE GEDAAN?

KLUB19 heeft onder anderen De Grote Prijs van Leidsche Rijn georganiseerd. Dat was een bandjeswedstrijd voor middelbare scholieren in en om Leidsche Rijn. De KLUB19 videomappers Bram en Daan hadden de avond aangekleed met vette visuals. 

Videomapping is projecteren op 3-dimensionale objecten. Drie enthousiaste deelnemers van de workshop reeks gingen aan de slag met visual artist Lotte Zuijdwijk. Het eindresultaat van deze workshops was tijdens KLUB19 meerdere malen te bewonderen. 

In 2013 heeft KLUB19 er ook voor gezorgd dat leerlingen van het Leidsche Rijn College een prijs op het Junior Kalverengala afdwongen. Dit door in drie uur tijd een speelfilm te maken, van idee tot opname, montage en promotie. 

 

 

 

 

 

10 | augustus | 2017

Jonge kunstenaars openen De Vrijstaat KunstKermis op Berlijnplein

Niet alleen het grootste spookhuis van Nederland komt in Leidsche Rijn, ook het kleinste. Tijdens de Showman's Fair op het Berlijnplein kunnen bezoekers drie dagen lang dwalen door het SpookRAUM, een spookhuis à la Tim Burton.
» Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes