KookKeet is gestart

Hou je van koken of zou je het graag willen leren? Zie je jezelf al achter het fornuis staan? En durf je jouw gerechten aan anderen te serveren? Dan is De Vrijstaat KookKeet echt iets voor jou!

De KookKeet is een club van kinderen die samen met een kok een cateringbedrijf gaan runnen. Op zes woensdagmiddagen ga je in de Vrijstaatkeuken aan de slag en leer je de kneepjes van het vak. Wat je maakt mag je mee naar huis nemen, zodat de rest van de familie het ook kan proeven. Twee keer ga je speciaal koken voor De Vrijstaat, bijvoorbeeld voor een feestelijk opening of presentatie. Dan kun je je kookkunst aan het publiek laten zien, ruiken en proeven. 

Wil jij ook bij deze kookclub? De lessenreeks in het najaar is vol; in het nieuwe jaar starten we met een volgende lessenreeks. 

Journalist op bezoek

 “Ik denk dat mijn ouders het na vandaag echt de moeite waard vinden om mij naar kookles te sturen!”

Benieuwd wat je allemaal doet en leert tijdens de lessen? Julia Vriend van de Hogeschool Utrecht kwam kijken en proeven bij de vorige editie van de KookKeet. Lees hier haar artikel.

KookKeet catert KunstAcademie

De Koks van de KookKeet verzorgden de catering op de presentatie van de Vrijstaat KunstAcademie op 7 april. Gevulde wraps, gazpacho en pinda-worstelballetjes werden onder de gasten uitgeserveerd; het was bijzonder lekker!

Praktische informatie

Voor wie - jongens en meisjes van 8 - 12 jaar
Wanneer - op de woensdagmiddagen van 15:00 - 17:30
Data - De KookKeet is nu vol. In het nieuwe jaar komt er een weer KookKeet
Plaats - de Boerderij van De Vrijstaat
Kosten - 95 euro (6 lessen) 
We hebben plek voor max. 12 deelnemers, dus wees op tijd met aanmelden!
De Vrijstaat KookKeet kookt vegetarische gerechten.
Wil je meedoen aan de volgende KookKeet? Houd dan de website in de gaten of stuur alvast een mail naar info@devrijstaat.nl.


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes