Sport & Kunstdagen
i.s.m. ZIMIHC en SportUtrecht

Deze voorjaarsvakantie organiseren ZIMIHC en SportUtrecht in samenwerking met en op het terrein van De Vrijstaat Sport & Kunstdagen. Kom je een leuke workshop volgen in de vakantie?

Dinsdag 23 februari
Speurtocht VrijstaatVirus

In deze toffe Speurtocht ga jij helpen om het VrijstaatVirus te verslaan. Om het virus te kunnen bestrijden moeten we eerst immuun worden. Dat kunnen we alleen worden door een vaccin te maken. Als we het vaccin hebben hoeven we niet meer bang te zijn voor het virus en kunnen we het bestrijden. Samen gaan we op speurtocht door Leidsche Rijn. Onderweg verzamelen we spullen waar we het vaccin mee kunnen maken.

Woensdag 24 februari
Schuilplaatsen maken voor vogels
De grond is hard, de bomen zijn kaal en leeg. De vogels hebben weinig plek om te schuilen. Help jij mee om een unieke schuilplaats te maken voor de beestjes? Deze workshop sluit aan bij onze creatieve werkplaats Flower Bomb.

Beide middagen is er van 13:00 tot 15:00 uur ook een superleuke workshop 3×3 Basketball.

3×3 Basketball
3X3 Basketball groeit in een razend tempo wereldwijd, Nederland is toonaangevend in deze sport. Binnen 3X3 Basketball zijn spelers eigenaar van de processen en dus de sport; verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en beslissingen (durven) nemen. Vaardigheden die van pas komen op het speelveld, echter ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven daarbuiten. Het zijn diverse life skills die 3X3 UNITES de deelnemers bijbrengt. Deze boodschap dragen we uit: Word eigenaar van je eigen spel! Win Together! Grijp je kans voor een toffe workshop!

Praktische informatie

Waar?
De boerderij van De Vrijstaat

Data
Dinsdag 23 en woensdag 24 februari 2021

Tijden
Je kunt je aanmelden voor twee tijden: van 10:00 tot 11:00 uur en van 11:00 tot 12:00 uur.

Leeftijd
6-12 jaar

Kosten
De Speurtocht is gratis. De andere workshops zijn €5,- en gratis op vertoon van U-pas. Het is belangrijk dat je een ticket bestelt vanwege het maximaal aantal kinderen.

Meer informatie
Meer info of vragen kun je contact opnemen met ZIMIHC: 06-613597042 / sportencultuur@zimihc.nl

Aanmelden 23 feb (speurtocht) Aanmelden 24 feb (schuilplaatsen maken) Check alle info op de site van ZIMIHC