10+KINDERKABINETHet hele jaar
Home > Activiteiten > KinderKabinet

Wil jij je actief inzetten voor De Vrijstaat?

Meld je dan aan voor het KinderKabinet. Deze club van fanatieke kunstliefhebbers test de nieuwste activiteiten van De Vrijstaat. De ervaring, kritische mening en opbouwende feedback van deze kinderen en jongeren is zeer waardevol om het programma van De Vrijstaat te blijven verbeteren.

De leden van het kabinet zijn leerlingen van onze partnerscholen. Op deze manier betrekken we de scholen meer bij ons reguliere programma en krijgen de leerlingen van de partnerscholen een stem. Zij worden onze ambassadeurs en testen workshops, vertegenwoordigen De Vrijstaat tijdens evenementen en zijn aanwezig als eregast tijdens de première van de theatervoorstelling.

Deelname aan het KinderKabinet is gratis in ruil voor jouw kritische mening en betrokkenheid. Ongeveer 6 keer per jaar komen we samen.

DE VRIJSTAAT KINDERKABINET

Graag introduceren we ons nieuwe KinderKabinet: Marie, Elena, Soundous, Isis, Elin, Cato en Elsa

Het KinderKabinet bestaat uit fanatieke kinderen die een mening hebben over kunst. Zij komen onder begeleiding van Vrijstaat-collega Charlotte van Eijsden samen om het programma van De Vrijstaat onder de loep te nemen. Zo doen zij onderzoek naar interessante onderwerpen voor exposities en zijn zij de eerste bezoekers die het tijdens de opening mogen uitproberen. Ook kijken ze mee achter de schermen van onze voorstelling en zitten ze eerste rang bij de première.

VORIGE SEIZOENEN

Een kijkje achter de schermen bij het KinderKabinet sinds 2012…