Home > Contact en Route

Contact en route

De komende periode is ons kantoor telefonisch minder goed bereikbaar ivm thuiswerken. Mail naar info@devrijstaat.nl en we nemen contact met je op.

Wat leuk dat je interesse hebt in De Vrijstaat en onze activiteiten. We hopen dat je alle informatie op onze website hebt kunnen vinden. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier rechts, door te mailen naar info@devrijstaat.nl of bel ons op 030 3030012 (di t/m vr tijdens kantoortijden). We proberen alle (aan)vragen zo snel mogelijk in behandeling te nemen en in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Tijdens de zomervakantie zijn we telefonisch wat minder goed bereikbaar. Je kunt ons in deze periode het beste een email sturen naar info@devrijstaat.nl.

 

 

De Vrijstaat heeft twee locaties (op loopafstand van elkaar): de boerderij en het Gebouw. De Boerderij heeft meerdere ruimtes die wij ook verhuren en waar onze activiteiten plaatsvinden. Het Gebouw is de expositieruimte van De Vrijstaat.

Bereikbaarheid de boerderij

Het kantoor van De Vrijstaat bevindt zich in de boerderij. Het is mogelijk om de auto op ons erf te parkeren. Dit is gratis, maar er is beperkt plek. Let op: het is niet toegestaan om op de Kiss & Ride van basisschool Onder de Bogen te parkeren. Op de Madridstraat is er voldoende parkeergelegenheid. Dit is betaald parkeren.

Bereikbaarheid het Gebouw

Onze expo-ruimte ligt op de kruising van de Grauwaartsingel en de Laurierweg. Je kunt parkeren bij het schoolgebouw van Onder de Bogen aan de Madridstraat. Navigeer naar Madridstraat 1 of bekijk hier de routebeschrijving. Het is ook mogelijk te parkeren bij het naastgelegen restaurant De Baai (Weg naar Parkwijk 5).

Openbaar vervoer

De Vrijstaat is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Leidsche Rijn kun je lopen (10 minuten) of de bus pakken. Stap uit bij de bushalte ‘Centrumboulevard’.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres

De boerderij Het Gebouw
Hof van Monaco 3 T.o. Madridstraat 1
3541 DT Utrecht

Postadres

Hof van Monaco 3 030 3030012
3541 DT Utrecht info@devrijstaat.nl

Openingstijden

Tijdens het winterprogramma in onze kunstwerkplaats zijn we open op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Voor groepen ook buiten de openingstijden te boeken! Je kunt bij ons pinnen.

BEKIJK DE ROUTE