Home > Contact en Route

Contact en route

In verband met de harde lockdown is De Vrijstaat tot nader bericht gesloten. De laatste corona-update  vind je hier. De komende periode is ons kantoor telefonisch minder goed bereikbaar ivm thuiswerken. Mail naar info@devrijstaat.nl en we nemen contact met je op.

Wat leuk dat je interesse hebt in De Vrijstaat en onze activiteiten. We hopen dat je alle informatie op onze website hebt kunnen vinden. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier rechts, door te mailen naar info@devrijstaat.nl of bel ons op 030 3030012 (di t/m vr tijdens kantoortijden). We proberen alle (aan)vragen zo snel mogelijk in behandeling te nemen en in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

De Vrijstaat heeft twee locaties (op loopafstand van elkaar): de boerderij en het Gebouw. De Boerderij heeft meerdere ruimtes die wij ook verhuren en waar onze activiteiten plaatsvinden. Het Gebouw is de expositieruimte van De Vrijstaat.

Bereikbaarheid de boerderij

Het kantoor van De Vrijstaat bevindt zich in de boerderij. Het is mogelijk om de auto op ons erf te parkeren. Dit is gratis, maar er is beperkt plek. Let op: het is niet toegestaan om op de Kiss & Ride van basisschool Onder de Bogen te parkeren. Op de Madridstraat is er voldoende parkeergelegenheid. Dit is betaald parkeren.

Bereikbaarheid het Gebouw

Onze expo-ruimte ligt op de kruising van de Grauwaartsingel en de Laurierweg. Je kunt parkeren bij het schoolgebouw van Onder de Bogen aan de Madridstraat. Navigeer naar Madridstraat 1 of bekijk hier de routebeschrijving. Het is ook mogelijk te parkeren bij het naastgelegen restaurant De Baai (Weg naar Parkwijk 5).

Openbaar vervoer

De Vrijstaat is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Leidsche Rijn kun je lopen (10 minuten) of de bus pakken. Stap uit bij de bushalte ‘Centrumboulevard’.

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Velden met een * zijn verplicht

  Bezoekadres

  De boerderij Het Gebouw
  Hof van Monaco 3 T.o. Madridstraat 1
  3541 DT Utrecht

  Postadres

  Hof van Monaco 3 030 3030012
  3541 DT Utrecht info@devrijstaat.nl

  Openingstijden

  Ons kantoor is dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Je kunt ook naar ons mailen. Check altijd onze website voor actuele data en tijden van onze activiteiten.

  BEKIJK DE ROUTE