Home > Contact en Route

Contact en route

Wat leuk dat je interesse hebt in De Vrijstaat en onze activiteiten. We hopen dat je alle informatie op onze website hebt kunnen vinden. 

 

Contact algemeen

Heb je vragen over ons programma? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, door te mailen naar info@devrijstaat.nl of bel ons op 030 3030012 (di t/m vr tijdens kantoortijden). We proberen alle (aan)vragen zo snel mogelijk in behandeling te nemen en in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Contact verhuur

Heb je vragen over het huren van onze locatie? Op onze verhuurpagina vind je de ruimtes met bijbehorende tarieven en kun je een huuraanvraag indienen. Als je vragen hebt kun je mailen naar verhuur@devrijstaat.nl. We proberen alle (aan)vragen zo snel mogelijk in behandeling te nemen en in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Twee locaties

De Vrijstaat heeft twee locaties op loopafstand van elkaar: de boerderij en Het Gebouw. Al onze activiteiten en ons kantoor vind je in de boerderij. De jaarlijkse expositie is in Het Gebouw.

Bereikbaarheid van de boerderij

De boerderij vind je aan de Hof van Monaco 3. Zoek in Google Maps op ‘De Vrijstaat – De Boerderij’.

Als je met de auto komt kun je parkeren in de Madridstraat of in de parkeergarage bij Berlijnplein. Dit is allebei betaald parkeren. Let op: het is niet toegestaan om op de Kiss & Ride van basisschool Onder de Bogen te parkeren. Laden en lossen is mogelijk op het terrein van onze boerderij: je kunt het erf oprijden tot vlak voor onze voordeur.

Bereikbaarheid van Het Gebouw

Onze expositieruimte ligt op de kruising van de Grauwaartsingel en de Laurierweg. Je kunt parkeren bij het schoolgebouw van Onder de Bogen aan de Madridstraat. Navigeer naar Madridstraat 1.

Openbaar vervoer

De Vrijstaat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Leidsche Rijn kun je lopen (5 naar de boerderij, 10 minuten naar Het Gebouw) en bus 28 stopt voor de deur.

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Velden met een * zijn verplicht  Bezoekadressen

  De boerderij (activiteiten en kantoor)
  Hof van Monaco 3

  Het Gebouw (expositie)
  Navigeer naar Madridstraat 1

  Openingstijden

  Ons kantoor is maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Je kunt ook naar ons mailen. Check altijd onze website voor actuele data en tijden van onze activiteiten.

  Postadres

  Hof van Monaco 3 030 3030012
  3541 DT Utrecht info@devrijstaat.nl