Home > Contact en Route

Contact en route

Wat leuk dat je interesse hebt in De Vrijstaat en onze activiteiten. We hopen dat je alle informatie op onze website hebt kunnen vinden. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier rechts, door te mailen naar info@devrijstaat.nl of bel ons op 030 3030012 (di t/m vr tijdens kantoortijden). We proberen alle (aan)vragen zo snel mogelijk in behandeling te nemen en in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

De Vrijstaat heeft twee locaties op loopafstand van elkaar: de boerderij en Het Gebouw. Al onze activiteiten en ons kantoor vind je in de boerderij. De jaarlijkse expositie is in Het Gebouw.

Bereikbaarheid van de boerderij

De boerderij vind je aan de Hof van Monaco 3. Let op: als je dit adres intypt op Google Maps word je naar een ander adres gestuurd. Zoek in Google Maps op ‘De Vrijstaat – De Boerderij’.

Je kunt parkeren op ons erf bij de boerderij. Dit is gratis, maar er is beperkt plek. Let op: het is niet toegestaan om op de Kiss & Ride van basisschool Onder de Bogen te parkeren. Op de Madridstraat is er voldoende parkeergelegenheid. Dit is betaald parkeren.

Bereikbaarheid van Het Gebouw

Onze expositieruimte ligt op de kruising van de Grauwaartsingel en de Laurierweg. Je kunt parkeren bij het schoolgebouw van Onder de Bogen aan de Madridstraat. Navigeer naar Madridstraat 1.

Openbaar vervoer

De Vrijstaat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Leidsche Rijn kun je lopen (5 naar de boerderij, 10 minuten naar Het Gebouw) en bus 28 stopt voor de deur.

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Velden met een * zijn verplicht

  Bezoekadressen

  De Boerderij (activiteiten en kantoor)
  Hof van Monaco 3

  Het Gebouw (expositie)
  Navigeer naar Madridstraat 1

  Openingstijden

  Ons kantoor is dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Je kunt ook naar ons mailen. Check altijd onze website voor actuele data en tijden van onze activiteiten.

  Postadres

  Hof van Monaco 3 030 3030012
  3541 DT Utrecht info@devrijstaat.nl