123
  • 12+VrijSpraak Creatief CaféLocatieDe Vrijstaat

    Kom je naar het VrijSpraak Creatief Café of het VrijSpraak Festival? Selecteer in onderstaand menu de avond waarvoor je je wilt aanmelden.

    Wil je betalen met de U-pas, of wil je wel komen maar past dit niet in je budget? Neem dan contact met ons op. Het VrijSpraak Café is voor iedereen!

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

12+
Home > Activiteiten > VrijSpraak Creatief Café

VrijSpraak Creatief Café

Elke zaterdagavond openen we het VrijSpraak Creatief Café: een creatieve hangout voor iedereen van 12 t/m 16 jaar oud. Hier kun je eten, chillen en deelnemen aan creatieve workshops! Lees hieronder meer en bekijk de video’s. 

 

Iedere week eten we eerst samen, om daarna aan de slag te gaan met steeds een nieuwe creatieve activiteit. We gaan van een lesje rappen naar kledingruil-avonden, van karaokesessies naar podcasts opnemen en van bakwedstrijden naar zelfportretten schilderen! Het café is voor én door jongeren, dus jullie bepalen zelf mee over wat we gaan doen.

Je kunt je vooraf aanmelden voor een reeks of voor een losse avond, maar je mag ook spontaan langskomen. In het café zijn diversiteit en inclusiviteit kernwaarden. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn en zich creatief kan uiten. Er is altijd een cultuurcoach van De Vrijstaat aanwezig.

Een reeks cafés eindigen we met een festival dat mede door de VrijSprakers zelf wordt vormgegeven. Het volgende festival is op zaterdag 18 mei!

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.

VRIJSPRAAK FESTIVAL
SAMEN MET

VrijSpraak wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht.