123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+KINDERFEESTJESHet hele jaar
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief en actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat! Vanaf februari 2023 bieden we weer twee onvergetelijke feestprogramma’s aan:

Feestje in onze nieuwe expositie (6+) – vanaf februari 2023 beschikbaar
Radio Vrijstaat (8+) – vanaf februari 2023 beschikbaar

Lees op deze pagina meer over deze feestjes. Beiden duren ze 2,5 uur en zijn ze geschikt voor maximaal 12 kinderen. Taart en limonade is altijd bij onze feestjes inbegrepen.

Praktische informatie

Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. Taart en limonade is bij de prijs inbegrepen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, kijken we of de gewenste datum beschikbaar is en of we een workshopbegeleider kunnen vinden. Als alles rond is ontvang je een bevestiging. Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij bereikbaar via info@devrijstaat.nl.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Voor meer info klik hier.

ACTUEEL AANBOD
6+Nieuwe expositie

Aan de slag in onze creatieve werkplaats

Vier je verjaardag vanaf februari 2023 in onze nieuwe creatieve werkplaats en expositie. Het afgelopen jaar kon je je feestje vieren in De Bouwkeet (6+), nu werken we aan een gloednieuwe expositie over mens & techniek! De expositie opent begin februari 2023, houd onze website in de gaten voor meer informatie.
Beschikbaarheid
Dit feestje is vanaf februari 2023 t/m november 2023 iedere zondag beschikbaar. Neem contact met ons op via info@devrijstaat.nl om te informeren naar de mogelijkheden.
Kosten
De kosten zijn 150 euro (tot 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep
6 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in onze exporuimte Het Gebouw.
8+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Tijdelijk niet beschikbaar
Dit feestje is vanaf februari 2023 beschikbaar. Neem contact met ons op via info@devrijstaat.nl om te informeren naar de mogelijkheden.
Kosten
De kosten zijn 160 euro (tot 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep
8 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in onze boerderij.