123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief en actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat! We bieden drie onvergetelijke feestprogramma’s aan waarover je meer leest op deze pagina:

 

Doe-expo FEEST (6+)
Theaterfeestje (6+)
Radio Vrijstaat (8+)

Praktische informatie

Duur: 2 tot 2,5 uur
Aantal: maximaal 12 kinderen
Eten en drinken: een slagroomtaart en limonade zijn bij de prijs inbegrepen. Bij allergieën (allergenen in de taart zijn eieren, melk, noten, glutenbevattende granen, soja, lactose, amandel, tarwe) vragen we je om zelf een alternatief mee te nemen. Extra eten of snacks meenemen mag altijd.

Hoe werkt het?

1. Vul hierboven het aanvraagformulier in.
2. Na ontvangst van het ingevulde formulier zoeken wij binnen ons freelancersteam een workshopbegeleider voor de gewenste datum. Binnen vijf werkdagen hoor je van ons.
3. Als er een begeleider is gevonden sturen we je update met betaallink; nadat de betaling voldaan is ontvang je van ons een reserveringsbevestiging.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Voor meer info klik hier.

ACTUEEL AANBOD
6+FEEST

Een doe-expo over feestvieren

In doe-expo en creatieve werkplaats FEEST (6+) onderzoek je met vier kunstenaars de kunst van het feestvieren. Want een kunst, dat is het! Zolang als de mensheid bestaat vieren we al feest. Het zijn tradities die houvast geven in onzekere tijden van verandering, crisis of oorlog. Maar weet jij eigenlijk wat er met al die feesten gevierd wordt? Kunstenaars Salihanur Akpinar, Mai Linh Ly, Anna Reerds en Sterre van der Tak nemen je, elk in hun eigen stijl, mee in een kleurrijke polonaise. We zwieren van keurige Hollandse kaasblokjes naar imposante Chinese draken, maken ons eigen feestservies en vieren zelfs een verjaardag op de maan.

Beschikbaarheid
Woensdag, vrijdag en zondag, van 12.00-14.00 uur of 15.00-17.00 uur.
Prijs
Dit feestje kost €160,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 6 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in onze exporuimte Het Gebouw.
6+Theaterfeestje

Zet de eerste stappen op het podium

In dit theaterfeestje werken we met het thema Dromen en wensen. Je trekt een kostuum aan, ontdekt wie je daarin bent en speelt mee in je eigen theatervoorstelling! Als je mag zijn wie je maar wil zijn, wie ben je dan? Wat gebeurt er als je jouw fantasieën werkelijkheid kan maken? En kun je ook wensen voor een ander? In 2,5 uur tijd laten we met de magie van theater onze grootste dromen uitkomen.  
Beschikbaarheid
Zaterdag 10.00-12.30 uur en 15.00-17.30 uur
Prijs
Dit feestje kost €160,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 6 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in de theaterstudio in onze boerderij.
8+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Beschikbaarheid
Woensdag 15.00-17.30 uur / zaterdag 10.00-12.30 uur en 15.00-17.30 uur
Prijs
Dit feestje kost €170,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 8 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in de wagenschuur bij onze boerderij.