123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+KINDERFEESTJES
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief en actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat! We bieden drie onvergetelijke feestprogramma’s aan waarover je meer leest op deze pagina:

 

Escape-expo Missie Spacebot (6+)
Theaterfeestje (6+)
Radio Vrijstaat (8+)

Praktische informatie

Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. Taart en limonade is bij de prijs inbegrepen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen kijken we of de gewenste datum beschikbaar is en of we een workshopbegeleider kunnen vinden. Als alles rond is ontvang je per mail een betaallink; nadat de betaling voldaan is sturen we een reserveringsbevestiging.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Voor meer info klik hier.

ACTUEEL AANBOD
6+Missie Spacebot

Op avontuur in onze expo-escape

In escape-expo Missie Spacebot (6+)  stap je samen met astronaut Jet het Vrijstaat-ruimtestation in. Daar klinkt een luid alarmsignaal: er is een spacebot in nood! Op duizenden kilometers afstand van de aarde dreigt een slimme computer uit te vallen, maar jij kunt deze samen met Jet repareren. Met verschillende missies leer je de defecte spacebot beter kennen en maak je op een kunstzinnige, uitdagende en interactieve manier kennis met de wereld van slimme computers.
Beschikbaarheid
Zondag 12.00-14.30 uur en 14.30-17.00 uur.
Prijs
Dit feestje kost €160,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 6 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in onze exporuimte Het Gebouw.
6+Theaterfeestje

Zet de eerste stappen op het podium

In dit theaterfeestje werken we met het thema Dromen en wensen. Je trekt een kostuum aan, ontdekt wie je daarin bent en speelt mee in je eigen theatervoorstelling! Als je mag zijn wie je maar wil zijn, wie ben je dan? Wat gebeurt er als je jouw fantasieën werkelijkheid kan maken? En kun je ook wensen voor een ander? In 2,5 uur tijd laten we met de magie van theater onze grootste dromen uitkomen.  
Beschikbaarheid
Zaterdag 10.00-12.30 uur en 15.00-17.30 uur
Prijs
Dit feestje kost €160,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 6 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in de theaterstudio in onze boerderij.
8+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Beschikbaarheid
Woensdag 15.00-17.30 uur / zaterdag 10.00-12.30 uur en 15.00-17.30 uur
Prijs
Dit feestje kost €170,- voor een groep van 8 kinderen of minder. Met een grotere groep dan 8 komt er €7,- per extra kind bij.
Geschikt voor
Kinderen van 8 jaar en ouder
Waar
Dit feestje vindt plaats in de wagenschuur bij onze boerderij.