123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+KINDERFEESTJESHet hele jaar
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Wegens de aanvullende maatregelen van het Kabinet in de aanpak van het coronavirus is De Vrijstaat per direct gesloten voor publiek. Deze maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot en met dinsdag 28 april. In verband met het verbod op bijeenkomsten tot 1 september kunnen er tot die tijd geen kinderfeestjes op De Vrijstaat worden gevierd. Lees meer

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Je kunt bij ons kiezen uit drie onvergetelijke feestprogramma’s: Radio Vrijstaat, Verjaardagsbuffet en Animatiestudio. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen.
Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

Praktische informatie

Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit in de prijs inbegrepen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, kijken we of de gewenste datum beschikbaar is en of we een workshopbegeleider kunnen vinden. Als alles rond is, ontvang je een bevestiging. Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

ACTUEEL AANBOD
6+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Kosten:
De kosten zijn 150 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep:
6 jaar en ouder
6+Verjaardagsbuffet

Maak samen lekkere dingen voor je verjaardag

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps.
Kosten:
De kosten zijn 194 euro (voor 8 kinderen, inclusief 2 volwassenen die mee proeven van het buffet). 7 euro per extra kind.
Doelgroep:
6 jaar en ouder
7+Animatiestudio

Maak je eigen animatiefilm

Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!
Kosten:
De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep:
7 jaar en ouder