123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. (In verband met corona kunnen we tijdelijk slechts 8 kinderen per feestje ontvangen)

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+KINDERFEESTJESHet hele jaar
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

In verband met de harde lockdown zijn de binnenruimtes van De Vrijstaat tot nader bericht gesloten. De laatste corona-update vind je hier

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Je kunt bij ons kiezen uit drie onvergetelijke feestprogramma’s: Flower Bomb, Radio Vrijstaat en Verjaardagsbuffet. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen*.

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen.
Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij bereikbaar via info@devrijstaat.nl

* In verband met de corona-maatregelen zijn onze kinderfeestjes tijdelijk te boeken voor max. 8 kinderen.

“Mijn zoontje van 9 heeft hier zijn kinderfeestje gehouden en dat was zeer geslaagd. Soepele organisatie, de kinderen konden vrij snel actief aan de slag en er kwamen schitterende animatiefilmpjes uit. Origineel feestje, zeker een aanrader.”

Praktische informatie

Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit in de prijs inbegrepen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, kijken we of de gewenste datum beschikbaar is en of we een workshopbegeleider kunnen vinden. Als alles rond is, ontvang je een bevestiging. Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij bereikbaar via info@devrijstaat.nl

ACTUEEL AANBOD
6+Flower Bomb

Ga aan de slag in onze creatieve werkplaats

Vier je verjaardag in onze creatieve werkplaats Flower Bomb. Kunstenaar Jolanda Schouten neemt je mee op ontdekkingstocht door de Tuin en in de werkplaatsen ga je zelf aan de slag.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Maak een eigen aquarel van bloemen in het Tuinatelier, neem deel aan de theeceremonie in de Theetuin, maak je eigen bloembom in de Kleiwerkplaats en bouw mee aan het Tuintapijt van vilt. En als het weer het toelaat dan veroveren we de buitenruimte door middel van Guerrilla Gardening.

Kosten:
De kosten zijn 150 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep:
6 jaar en ouder
6+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Kosten:
De kosten zijn 160 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep:
6 jaar en ouder
6+Verjaardagsbuffet

Maak samen lekkere dingen voor je verjaardag

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps.

Tip: neem lege bakjes mee, zodat je wat overblijft mee naar huis kunt nemen.

Kosten:
De kosten zijn 194 euro (voor 8 kinderen, inclusief 2 volwassenen die mee proeven van het buffet). 7 euro per extra kind.
Doelgroep:
6 jaar en ouder