123
  • 6+elke dagKinderfeestjeLocatieDe Vrijstaat

    Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen.

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+KINDERFEESTJESHet hele jaar
Home > Activiteiten > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief en actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Op dit moment organiseren wij het onvergetelijke feestprogramma Radio Vrijstaat. Dit feestje duurt 2,5 uur en is geschikt voor maximaal 12 kinderen.

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen.

Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij bereikbaar via info@devrijstaat.nl

Toegankelijkheid
Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol.  Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Voor meer info klik hier.

“Mijn zoontje van 9 heeft hier zijn kinderfeestje gehouden en dat was zeer geslaagd. Soepele organisatie, de kinderen konden vrij snel actief aan de slag en er kwamen schitterende animatiefilmpjes uit. Origineel feestje, zeker een aanrader.”

Praktische informatie

Onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen. Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart en  limonade. Bij ons is dit in de prijs inbegrepen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, kijken we of de gewenste datum beschikbaar is en of we een workshopbegeleider kunnen vinden. Als alles rond is, ontvang je een bevestiging. Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij bereikbaar via info@devrijstaat.nl.

Check hier onze corona-maatregelen.

ACTUEEL AANBOD
8+Radio Vrijstaat

Maak je eigen verjaardagspodcast

Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… We leren jullie in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.
Kosten:
De kosten zijn 160 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.
Doelgroep:
8 jaar en ouder
Waar:
Dit feestje vindt plaats in onze Workshopruimte onder de bogen aan de Hof van Monaco 8.