8+KUNSTVAKANTIEWEEKAugustus 2020
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Kunstvakantieweek 2020 – Kids on Fire

Kunstvakantieweek 2020 – Kids on Fire

Deze zomer staat er iets groots, iets bijzonders, iets revolutionairs te gebeuren op De Vrijstaat. Net als bij het beroemde Burning Man Festival zullen wij samen met jullie een eigen stad bouwen: De Vrijstad. In deze stad gaat het om creativiteit, duurzaamheid en samenwerken. Recyclen, decyclen en upcyclen.

We bouwen kunstshelters, handige apparaten om lol aan te beleven, experimenteren met ruilhandel en zetten dans en muziek in om een taal te spreken die iedereen verstaat! We presenteren onze zelfgebouwde stad tijdens het zomerfeest de BerlijnLijn. Sluit je zomer onvergetelijk af en bouw met ons aan de stad van de toekomst!

Praktische informatie

maandag 24 t/m zondag 30 augustus 2020

De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De deelnemers overnachten thuis.
In het weekend na de kunstvakantieweek is De Vrijstad open voor publiek en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen en werken gedurende de week met diverse kunstenaars.

Kosten
Deelname aan de kunstvakantieweek Kids on Fire kost 260 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m zondag.

Nieuwsgierig naar vorige edities of op zoek naar achtergrondinformatie over onze kunstvakantieweek?

CHECK HET HIER
BERLIJNLIJN

De cultuurstraat van Leidsche Rijn Centrum

De Vrijstad ligt aan de BerlijnLijn – De cultuurstraat van Leidsche Rijn Centrum. Op deze denkbeeldige lijn dwars door het Leidsche Rijn Centrum bevinden zich de Cultuur-as partners Rood|Noot, Pathé, RAUM, De Vrijstaat en de Sharing Arts Society. Samen verzorgen zij op 29 & 30 augustus 2020 een feestelijk cultuurprogramma. Het publiek kan uitstappen bij de verschillende haltes aan de BerlijnLijn en deelnemen aan alle activiteiten. De gezamenlijke culturele partners organiseren een weekend vol workshops, optredens, activiteiten, lezingen en debatten organiseren in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.

Halte Vrijstaat

De Vrijstaat presenteert zich ook in de zomer van 2020 tijdens een meerdaags festival op 29 & 30 augustus met De Vrijstad. Doe mee met inspirerende workshops en bewonder de exposities en performances, gemaakt door jonge kunstenaars in samenwerking met professionals tijdens de kunstvakantieweek van De Vrijstaat.