8+KunstvakantieweekAugustus 2020
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Kids on Fire 2020

Kunstvakantieweek 2020 – Kids on Fire

Deze zomer gaan we op reis. Tijdens de Kunstvakantieweek duiken we in verschillende culturen en ontdekken hoe zij kunst gebruiken om de wereld te begrijpen. Via dans, muziek en beeldende kunst maken we verbinding met de aarde, experimenteren we met duurzaamheid en zoeken we naar antwoorden op mondiale vragen. De wereld staat in brand en wij zijn aangestoken. Deze Kunstvakantieweek zijn de Kids on Fire! 

We nemen je mee naar Afrika en de Aboriginals. Deze culturen hebben stuk voor stuk een sterke band met de natuur. Wat kunnen we daarvan leren? Samen met inspirerende kunstenaars gaan we grenzeloos ontdekken. We experimenteren met nieuwe vormen van dans, muziek en beeldende kunst. Als grande finale van de Kunstvakantieweek delen we onze ontdekkingen op een zelfgebouwde wereldtentoonstelling!

Praktische informatie

maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus + zaterdag 12 september
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 12 september – tijdens het tienjarig jubileum van De Vrijstaat – is de wereldtentoonstelling open voor publiek en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun ontdekkingen.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen en werken gedurende de week met diverse kunstenaars. Alle kunstdisciplines komen aan bod.

Kosten
Deelname aan de kunstvakantieweek Kids on Fire kost 260 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de wereldtentoonstelling op zaterdag. Voor de betaling van de deelnamekosten ontvang je een iDeal-link. Pas na betaling is de inschrijving definitief.

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN