123
8+KunstvakantieweekAugustus 2021
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Flower Power 2021

Kunstvakantieweek 2021 – Flower Power

De Kunstvakantieweek stond deze zomer in het teken van Flower Power. Een week die uit zijn voegen barstte want alles draaide om de kracht van de natuur. De uitbundige kleuren van de bloemen, de wonderbaarlijke wereld van de virussen, de structuur van klei en modder of de power van het vuur. Wij lieten ons deze week inspireren door de rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

Met diverse kunstenaars gingen de deelnemers aan het werk om kunstwerken en performances te maken waarin de vier elementen van onze natuur aan bod komen: water, aarde lucht een vuur. Beeldende kunst, digitale media, theater & muziek: alle disciplines kwamen aan bod in de workshops met de kunstenaars en het uitgebreide activiteitenprogramma. Natuurlijk werkten we toe naar een happening in Flower Power stijl, waarbij het publiek werd uitgenodigd om samen met ons de natuur te vieren. In en om De Vrijstaat hebben we de ruimte gevuld met onze kunstwerken en ondergingen de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring.

Kunstvakantieweek 2021
Kunstvakantieweek 2021
Kunstvakantieweek 2021

Praktische informatie

maandag 23 t/m zaterdag 28 augustus
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 28 augustus is er een openbare presentatie en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10/10-12/12+) en werken gedurende de week met diverse kunstenaars. Alle kunstdisciplines komen aan bod.

Kosten
Deelname aan de kunstvakantieweek Flower Power kost 275 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen. Neem hiervoor contact met ons op via info@devrijstaat.nl

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN

Foto’s

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Kunstvakantieweek? Bekijk de foto’s van vorige edities van de Kunstvakantieweek, gemaakt door fotografen Anna van Kooij en Thomas Lenden.