123
  • 19 aug 2023Eindpresentatie Kunstvakantieweek Future Farm 19 augustusLocatieDe Vrijstaat

    Op zaterdagmiddag 19 augustus presenteren de deelnemers aan Kunstvakantieweek Future Farm het eindresultaat van een week lang creativiteit met kunstenaars en vakdocenten. Kom kijken en speel mee in onze zelfontworpen real-life game! Een kaartje kost €2,- en is inclusief drankje en snack.

    Er zijn twee eindpresentatie-rondes: van 12.30-14.00 uur en van 15.00-16.30 uur. Kies hieronder het tijdstip en het aantal personen waarmee je komt.

     

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

8+14 t/m 19 augustus 2023
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Future Farm 2023

Kunstvakantieweek 2023 – Future Farm

Dit jaar staat onze Kunstvakantieweek in het teken van LARP – Live Action Role Play. Wat?! In een week tijd maken we samen Future Farm, een real-life game waarin wij zelf de spelers zijn. In dit spel leven superhumans, robots, dieren en cyborgs samen op een futuristische boerderij. Wie zijn deze wezens? Wat kunnen ze allemaal, hoe vullen ze hun dagen en hoe ziet het eruit als ze samenwonen op één plek? Zijn ze vijanden of vrienden? Woedt er een oorlog of kunnen mens en machine het goed met elkaar vinden?

Met je groep en verschillende kunstenaars ga je aan de slag om deze toekomstige aardbewoners vorm te geven. We bedenken kostuums, verdiepen ons in hun uitvindingen, bouwen aan hun woningen en geven vorm aan hun cultuur. En hoe meer we van hen weten, hoe meer we hen ook worden. Zo is deze laatste week van de zomervakantie een avontuur waar spel en werkelijkheid steeds meer door elkaar lopen!

Vijf dagen lang zijn we de uitvinders, onderzoekers en bouwers die Future Farm ontwerpen. Bij de eindpresentatie op de zesde dag spelen we de spannende finale van de game, waarin ook de bezoekers een rol krijgen.

Praktische informatie

Maandag 14 t/m zaterdag 19 augustus
De Kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 19 augustus is er een openbare presentatie waar de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk laten zien.

Voor 8 t/m 15 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10 jaar, 10-12 jaar, 11-12+ jaar) met overlap in leeftijd. Iedere groep heeft een vaste begeleider. In de ochtend volgen de groepen verschillende workshops en activiteiten binnen het thema van Future Farm, in de middag werken ze met kunstenaars vanuit diverse disciplines aan de game.

Kosten
Deelname aan de Kunstvakantieweek kost 305 euro; met de U-pas is dit 275 euro. Deze prijs is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen, of eerst een aanbetaling te doen van 135 euro. Neem hiervoor contact met ons op via info@devrijstaat.nl

Vorige Kunstvakantieweken

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Kunstvakantieweek? Bekijk hieronder de foto’s van vorige edities van de Kunstvakantieweek, gemaakt door fotografen Anna van Kooij en Thomas Lenden, of bekijk het hele overzicht via de blauwe button!

Foto’s Tiny House (2022)
Foto’s Flower Power (2021)
Foto’s Kids on Fire (2020)
Foto’s ZOO (2019)

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN