Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen. 

Vul vrijblijvend dit formulier in en we laten binnen 5 werkdagen weten of je voorkeursdatum beschikbaar is en of we een begeleider voor het feestje naar keuze hebben. 

Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

KunstKeuken (vanaf 6 jaar)

KunstKoken

Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Tijdens het KunstKeuken-feestje is de kok een kunstenaar en zijn keuken het atelier! Geen gerechten koken maar kunst maken met eten als inspiratie.

Zet je koksmuts op en stel in 2,5 uur je eigen kunstmenu samen. Als voorgerecht eet je samen een heel bijzonder taartje. Voor het hoofdgerecht op tafel kan wordt er een thema tafel gedekt, hoe gekker hoe beter! Daarna wordt er van klei een kleurrijk hoofdgerecht gemaakt. Deze neem je in een weckpotje mee naar huis. We verzamelen alle mooie eetherinneringen in een lege wijnfles waar deze herinneringen nog verder kunnen rijpen en steeds mooier worden. Maak als afsluiting een kleurrijk toetje op een bord van canvas. Dit unieke toetjesschilderij is een mooie herinnering aan de leuke feestmiddag.

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar)

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps.

En natuurlijk zijn eigen ideeën van harte welkom.

De kosten zijn 180 euro (voor 8 kinderen). 7 euro per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor 7 euro per persoon ook meeproeven van het buffet.

Animatiestudio (vanaf 6 jaar)

Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm! 


Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren…

Als afsluiting maak je met elkaar een korte animatiefilm op onze AnimatieVloer. De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Bamboestieken (vanaf 8 jaar)

Bamboestieken

Bamboestokken aan elkaar knopen met behulp van elastiekjes: dat is bamboestieken. Met deze simpele techniek kun je allerlei bouwwerken maken. Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie in twee groepen een zo hoog mogelijke toren bouwen. Met lange bamboestokken en dikke elastieken probeer je verschillende constructies om de toren zo hoog mogelijk te maken. Ook maakt een van jullie een vlag met de teamnaam erop.

De kosten zijn 160 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes