Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen. 
Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

Vul vrijblijvend dit formulier in en we laten je zo spoedig mogelijk weten of je voorkeursdatum beschikbaar is en of we een begeleider voor het feestje naar keuze hebben. In verband met de kerstsluiting zullen aanvragen zo snel mogelijk na 8 januari worden behandeld. Prettige feestdagen gewenst!

Animatiestudio (vanaf 6 jaar)

Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm! 


Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

ROBOTS (vanaf 6 jaar)

Vier je verjaardag in de digitale werkplaats ROBOTS (te boeken t/m 2 april)

Dit is hèt kinderfeestje voor nieuwsgierige jongens en meisjes. Ga op tijdreis met kunst- en technologie ontwerper Casper de Jong en leer van alles over robots. Bestuur de 120cm hoge robot Meccanoid, tover oude apparaten om tot robots of programmeer elkaar alsof je zelf een robot bent. In het ROBO-lab krijgen jij en je vrienden een labjas aan en gaan jullie volop experimenteren. Opereren op een robot, je smartphone in een echte vriend veranderen of kunst maken met een robot-arm: het kan allemaal. Echt een uniek en actief verjaardagsfeest!

Kosten: 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes