Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen. 

Vul vrijblijvend dit formulier in en we laten binnen 5 werkdagen weten of je voorkeursdatum beschikbaar is en of we een begeleider voor het feestje naar keuze hebben. 

Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

PopUp (vanaf 6 jaar)

Tijdelijk te boeken van 30 september t/m 26 november

PopUp

Je verjaardag vieren in de werkplaats van een poppenmaker? Dat kan tijdens PopUp. Na het taart eten en de cadeautjes uitpakken gaan jij en je vriendjes met onze Dromenstrooier op droomreis. Jullie ontmoeten bijzondere figuren zoals een blauwe draak, de Japanse prinses en een reuzen octopus waar je in kunt kruipen.

Geïnspireerd door deze wonderelijke wezens en het werk van de poppenmaker maken jullie een eigen schimmenspel. Met de zelfgemaakte schaduwpoppen vertellen jullie als echte puppet masters een eigen verhaal.

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Animatiestudio (vanaf 6 jaar)

Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm! 


Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar)

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps.

En natuurlijk zijn eigen ideeën van harte welkom.

De kosten zijn 180 euro (voor 8 kinderen). 7 euro per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor 7 euro per persoon ook meeproeven van het buffet.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes