123
 • 8+augustus 2024Kunstvakantieweek 2024 SummerpartyLocatieDe Vrijstaat

  Meld je hier aan voor de Kunstvakantieweek 2024 – Summerparty!

  Deelname is €315; met de U-pas is dit €280. Deze prijs is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Wil je eerst een aanbetaling van €140 doen of (een deel van) de kosten betalen met de U-pas? Neem dan contact met ons op via info@devrijstaat.nl.

  De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd: hier zit overlap in. Is je groep naar keuze vol? Stuur dan een mail naar info@devrijstaat.nl met vermelding van de leeftijd van je kind, dan laten we je weten of er nog plek is, eventueel op een wachtlijst.

   

   

 • Je winkelmand is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

8+19 t/m 24 augustus
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Summerparty 2024

Kunstvakantieweek 2024 – Summerparty

Feestbeesten en fuifnummers opgelet! De Vrijstaat is heel 2024 aan het feestvieren, en de zomer slaan we natuurlijk niet over. Wat is er nou leuker dan een zinderende summerparty?

Tijdens de Kunstvakantieweek organiseer je met drie kunstenaars een groot zomerfeest. Pakt jouw groep uit met een spannend Feest van de Nacht, wordt het een klaterend waterfestijn of vieren jullie de magie van de natuur? Wat het ook wordt, de voorbereidingen zijn even leuk als het feest zelf. Kostuums ontwerpen, dancemoves instuderen, taarten bakken, decors bouwen… Vijf dagen lang ben je onderdeel van een groep creatieve partyplanners. Op de zesde dag barsten we los met een zomerfeest voor al onze gasten.

De kunstenaars van de Kunstvakantieweek zijn dit jaar Lotte Willemsma (dans), Rens de Waal (mode) en Vivian Seffinga (scenografie).

Praktische informatie

Maandag 19 t/m zaterdag 24 augustus
De Kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 24 augustus is er een openbare presentatie waar de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk laten zien.

Voor 8 t/m 15 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10 jaar, 10-12 jaar, 11-12+ jaar) met overlap in leeftijd. Iedere groep heeft een vaste begeleider. In de ochtend volgen de groepen verschillende workshops en activiteiten binnen het thema van de week, in de middag werken ze met kunstenaars vanuit diverse disciplines aan het zomerfeest.

Kosten
Deelname aan de Kunstvakantieweek is €315; met de U-pas is dit €280. Deze prijs is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen, of eerst een aanbetaling te doen van €140. Neem hiervoor contact met ons op via info@devrijstaat.nl

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierin een grote rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan contact met ons op. Lees meer

Vorige Kunstvakantieweken

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Kunstvakantieweek? Bekijk hieronder de foto’s van vorige edities van de Kunstvakantieweek, gemaakt door fotografen Anna van Kooij en Thomas Lenden, of bekijk het hele overzicht via de blauwe button!

Foto’s Future Farm (2023)
Foto’s Tiny House (2022)
Foto’s Flower Power (2021)
Foto’s Kids on Fire (2020)

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN