Home > Over De Vrijstaat > Workshopbegeleiders

De workshopbegeleiders van De Vrijstaat

Een team enthousiaste en ervaren freelancers begeleidt alle activiteiten van De Vrijstaat. Veel van deze workshopleiders hebben een kunstopleiding of opleiding zoals Cultureel Maatschappelijke Vorming als achtergrond. Ze zijn vertrouwd met de materialen en technieken van de kunstenaars en hebben ervaring met het begeleiden van groepen kinderen. Wist je dat een deel van hen ooit als stagiair is begonnen op De Vrijstaat?

Lees hieronder meer over onze fantastische freelance begeleiders of bekijk hier het vaste team van De Vrijstaat.

WORKSHOPBEGELEIDERS
Begeleider

Tobias van Kaam

Bij De Vrijstaat begeleid de expo missie Spacebot en geef ik theaterles in de klas. Werken met jongeren houdt me speels en geeft me de mogelijkheid om zelf ook nog even kind te zijn. Daarbovenop mag ik bij de expo een ruimteschip besturen en laten we eerlijk zijn, hoe tof is dat!

Begeleider

Sara Janse

Bij De Vrijstaat ben ik betrokken bij diverse programma’s van theaterlessen tot productionele werkzaamheden. Het leukste aan mijn diverse werk is dat ik echt wat kan beteken voor de jonge inwoners van de wijk Leidsche Rijn!

Begeleider

Jonna Palmboom

Hoi! Ik ben Jonna Palmboom en studeer pedagogische wetenschappen. Ik vind het heerlijk om samen met kinderen te fantaseren, te filosoferen en te creëren. Samen op ontdekking naar wat we kunnen, mogen en willen. En dat mag ik allemaal doen bij De Vrijstaat exposities!

Begeleider

Veerle van der Veer

Hallo! Mijn naam is Veerle van der Veer. Bij De Vrijstaat begeleid ik exposities, workshops en feestjes. Ik vind het te gek om creatief bezig te zijn met kinderen en samen hun ideeën te mogen ontdekken!

Begeleider

Heleen van der Donck

Bij De Vrijstaat geef ik theaterlessen aan de TheaterAcademie en bij de TheaterCarrousels, en geef ik radioworkshops op scholen!
Ik geniet ervan om kinderen en jongeren uit te dagen om uit hun comfort zone te stappen en plezier te vinden in verbeelding en performen!
Begeleider

Naomi Montesinos

Mijn naam is Naomi Montesinos.
Ik studeer Culturele
en Maatschappelijke Vorming en heb in 2018 stage gelopen
bij De Vrijstaat.
Met plezier werk ik nu bij
De Vrijstaat als begeleidster.
Op het moment loop ik
stage bij het Tropen-
museum, op de afdeling Educatie.