Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen. 
Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

Vul vrijblijvend dit formulier in en we laten je zo spoedig mogelijk weten of je voorkeursdatum beschikbaar is en of we een begeleider voor het feestje naar keuze hebben.

Animatiestudio (vanaf 7 jaar)

Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm! 


Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar)

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps. En natuurlijk zijn eigen ideeën van harte welkom.

De kosten zijn 180 euro (voor 8 kinderen). 7 euro per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor 7 euro per persoon ook meeproeven van het buffet.

Magisch Marrakesh

Vlieg mee met mij mee.. naar Magisch Marrakesh is een kinderfeestje waar niet-westerse kunst centraal staat. Onder genot van muntthee en Marokkaanse lekkernijen is er tijd om de kadootjes uit te pakken. Maak vervolgens kennis met Marokkaanse patronen door samen een kleed te beschilderen voor de jarige. We staan ook stil bij de magische lichtjes van Marrakesh bij nacht. Met een hamer en spijkers slaan we patronen in waxinelichthouders van blik. Ook luisteren we naar traditionele muziek uit Marrakesh. Alles samen maakt dit kinderfeestje een magische ervaring in oosterse sferen.

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.

Koop kaartjes