Kinderfeestjes op De Vrijstaat

Op zoek naar een creatief of actief kinderfeestje? Vier je verjaardag op De Vrijstaat. Al onze feestjes duren 2,5 uur en zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder taart, limonade en cadeaus uitpakken. Bij ons is dit altijd in de prijs inbegrepen. 
Voor vragen over kinderfeestjes zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar op 030 30 30 012.

Vul vrijblijvend dit formulier in en we laten je zo spoedig mogelijk weten of je voorkeursdatum beschikbaar is en of we een begeleider voor het feestje naar keuze hebben.

ESCAPEROOM-feestje (8+)

Tijdelijk te boeken tussen 2 februari t/m 7 april 2019

Hou je van spanning, schrik je niet terug voor gesloten deuren en heb je zin om een nieuwe diersoort te leren kennen? Vier dan je verjaardag in de ESCAPEROOM Het Inni Park!

Tijdens een spannende zoektocht ontrafel je met je vrienden wat bioloog Tina Daas allemaal te weten is gekomen over de nieuwe diersoort Inni’s. Als afsluiting krijgen alle kinderen een feestpakket met o.a. een cadeautje, lekkers en drinken in stijl van Het Inni Park.
Het ESCAPEROOM-feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt 2 uur.

 Let op: bij dit kinderfeestje zit het taart eten en cadeautjes uitpakken niet inbegrepen. Mocht je dat ook op De Vrijstaat willen doen, kies dan voor één van onze andere kinderfeestjes.

KOSTEN

ESCAPEROOM-feestje onder vaste openingstijden (za & zo om 12:00 of 15:00): een bezoek aan de ESCAPEROOM inclusief het feestpakket kost 10 euro per kind.

 ESCAPEROOM-feestje DE LUXE: een bezoek aan de ESCAPEROOM buiten openingstijden, inclusief het feestpakket. Jullie hebben de ESCAPEROOM helemaal voor jezelf, met je eigen begeleider. De kosten zijn 150 euro (voor 8 kinderen). Kosten: 7,50 euro per extra kind. Max. 12 kinderen.

Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar)

We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps.

En natuurlijk zijn eigen ideeën van harte welkom.

De kosten zijn 180 euro (voor 8 kinderen). 7 euro per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor 7 euro per persoon ook mee proeven van het buffet.

Animatiestudio (vanaf 7 jaar)

Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm! 


Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!

De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.  

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes