123
6+Heartbreak HotelOktober - November 2011
Home > Activiteiten > Exposities > Heartbreak Hotel

Heartbreak Hotel

De najaar Expositie van 2011 werd het Gebouw op De Vrijstaat voor twee maanden omgebouwd tot een hotel. Geen gewoon hotel, maar een hotel dat zindert van de liefde. Kunstenares Rachel de Boer tovert de ruimtes om in hotelkamers vol verrassingen en geheimen.  Zij maakt (video) installaties waarbij ze haar animaties en tekeningen verandert in 3-dimensionale ruimtes waar je in kunt lopen en spelen.  

Met haar tekeningen, videobeelden en maquettes geeft zij Heartbreak Hotel vorm waarbij je natuurlijk ook zelf aan de slag kunt met het inrichten van je eigen hotelkamer.

Dichter en librettist Ruben van Gogh zal voor elke kamer een liefdes gedicht schrijven. In deze interactieve expositie zullen beeldende kunst, poëzie en muziek je hartje sneller laten kloppen! 

In het Gebouw check je als gast in in Heartbreak Hotel voor een interactieve tentoonstelling vol ‘special effects’. In het atelier van de boerderij kun je de workshop  Gebroken Harten volgen. Waar woorden en zinnen tot eindeloze liefdesgedichten worden omgevormd.  

De expositie Heartbreak Hotel was van 7 oktober tot en met 20 november 2011 te zien in het Gebouw, de expositieruimte van De Vrijstaat.

SAMEN MET

Heartbreak Hotel werd mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van Gemeente Utrecht en Projectbureau Leidsche Rijn.