123
6+ExpositieFebruari - April 2011
Home > Activiteiten > Exposities > PINDA PLANET

PINDA PLANET

In de winterexpositie van 2011 die in het teken stond van licht & donker maakten de Rotterdamse kunstenaars Agnes Roothaan en Quintus Visser samen een bijzondere tentoonstelling voor iedereen ouder dan 6 jaar. Maak kennis met een lichte plek in ons donkere universum. Een tentoonstelling die licht werpt op wetenschap, kunst en wonderlijke ontdekkingen. In Het Gebouw op De Vrijstaat is iets bijzonders te ontdekken. Buitenaards leven in het heelal of buitenaardse wezens op aarde? Licht, geluid of andere golfverschijnselen? Pindavormige wezens en het pinda- dopplereffect? Maak een reis door een onontdekte wereld. Laat je meevoeren door het zwarte gat en zet je eerste stappen op PINDA PLANET. PINDA PLANET voegt een extra dimensie toe aan bekende en onbekende natuurkundige verschijnselen. PINDA PLANET is een expositie waar verbeelding en realiteit dicht op elkaar aansluiten. Een expositie voor iedereen ouder dan 6 jaar, die de grenzen opzoekt tussen het voorstelbare en het onvoorstelbare en aanbevolen voor iedereen met een nieuwsgierige blik!

De expositie PINDA PLANET was van 19 februari tot en met 6 april 2011 te zien in het Gebouw, de expositieruimte van De Vrijstaat.

SAMEN MET

PINDA PLANET werd mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van Gemeente Utrecht, projectbureau Leidsche Rijn, Dienst Stadsontwikkeling Utrecht, Wijkbureau Leidsche Rijn en VSB Fonds.