123
  • 6+maart - april 2021TheaterKeet voorjaar 2021LocatieDe Vrijstaat

    Wil jij supergraag theaterles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor onze TheaterAcademie? Goed nieuws: na de voorjaarsvakantie starten we met de TheaterKeet! Net als bij onze KunstKeet bestaat dit programma uit 6 lessen waarvan de laatste les een masterclass is van een theatermaker. De TheaterKeet is voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar, die theater door hun bloed voelen stromen!

    1 beschikbaar

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+THEATERKEETvanaf maart 2021
Home > Activiteiten > TheaterKeet

TheaterKeet

Wil jij supergraag theaterles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor onze TheaterAcademie? Goed nieuws: na de voorjaarsvakantie starten we met de TheaterKeet! Net als bij onze KunstKeet bestaat dit programma uit 6 lessen waarvan de laatste les een masterclass is van een theatermaker. De TheaterKeet is voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar, die hun eerste stappen op het podium willen zetten!

In het eerste blok werken we vanuit de vier elementen. We onderzoeken als echte theatermakers hoe we vanuit de 4 elementen personages en verhalen kunnen maken. Water is overal, om te drinken, om te zwemmen, om over te varen en voor dieren om in te leven. Aarde is de grond onder onze voeten waar planten in groeien en dieren in rondkruipen. Door vuur kunnen we onszelf en de dingen om ons heen verwarmen en de lucht helpt ons en andere organismen ademen.

We gaan ontdekken op de speelvloer hoe we samen theater kunnen maken en krijgen aan het einde van de lessen een masterclass van een echte theatermaker.

Data & lestijden 2021

De lessen zijn op woensdag van 14:30-15:45 uur. Elk blok bestaat uit 6 lessen, inclusief een masterclass van de Kunstenaar.

Data
3, 10, 17, 24, 31 maart en 7 april

 

* In verband met de lockdown vinden de lessen plaats in de buitenlucht. Bij slecht weer zoeken we naar een passende oplossing, zoals een online les of verplaatsen van de les. Deelnemers en ouders worden hier tijdig over geïnformeerd door de betreffende Vrijstaat-docent.

Kosten

De TheaterKeet kost 60 euro per blok (6 lessen).

Het is mogelijk om dit bedrag te betalen met budget van de U-pas of een aanvraag in te dienen bij het Jeugdcultuurfonds. Wil je betalen met de U-pas? Neem dan even contact met ons op.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol.  Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.