6+THEATERKEEToktober 2021 - juni 2022
Home > Activiteiten > TheaterKeet

TheaterKeet

Wil jij supergraag theaterles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor onze TheaterAcademie? Goed nieuws: voor iedereen van 6 tot 9 jaar is er de TheaterKeet!

De TheaterKeet bestaat uit 6 lessen op donderdagmiddag. De laatste les is een masterclass van een professionele theatermaker. Wil jij je eerste stappen op het podium zetten? Meld je dan nu aan voor het nieuwe blok! Lees hieronder meer over het thema waarmee we samen op de speelvloer ontdekken wat theater is.

Praktische info

Voor wie
Iedereen tussen de 6 – 9 jaar

Wanneer
Donderdagmiddag 15.30 – 16.45 uur

Data blok 3 (gestart)
Donderdag 10, 17, 24, 31 maart en 7 en 14 april 2022

Data blok 4 (gestart)
Donderdag 12 en 19 mei en 2, 9, 16, 23 juni 2022

Locatie
Onze nieuwe Workshopruimte, onder de bogen bij De Vrijstaat

Kosten

De TheaterKeet kost 75 euro per blok (6 lessen). Het is mogelijk om dit bedrag te betalen met budget van de U-pas of een aanvraag in te dienen bij het Jeugdcultuurfonds. Wil je betalen met de U-pas? Neem dan even contact met ons op.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol.  Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.

Blok 4: Actie! (gestart)

12 mei – 23 juni

Lights, camera, action! In het laatste TheaterKeet-blok van dit seizoen maken we een echte actiefilm. We bedenken een spannend verhaal met een storyboard en oefenen in spelen en stagefighten. Daarna nemen we de scènes op met een camera en monteren we deze tot een film. Daarin ben jij natuurlijk de ware actieheld! De lessenreeks sluiten we af met een masterclass van een acteur.

Blok 3: Verhalenvertellers (afgerond)

10 maart – 14 april 

In dit blok gaan we naar de basis van toneelspelen: verhalen vertellen. We spelen met bestaande verhalen, geïnspireerd door de teksten van Toon Tellegen. Met zijn werkwaarin dieren zoals de mier en de eekhoorn vaak centraal staan, maken en spelen we korte scènes. De aanmeldingen zijn geopend! Klik op de roze button rechtsboven op deze pagina om je in te schrijven.