123
  • 6+Maart 2022 - april 2022TheaterKeet seizoen 2021-2022LocatieDe Vrijstaat

    Wil jij supergraag theaterles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor onze TheaterAcademie? Goed nieuws: komend seizoen gaan we door met de TheaterKeet! Dit programma bestaat uit 6 lessen waarvan de laatste les een masterclass is van een theatermaker. De TheaterKeet is voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar, die hun eerste stappen op het podium willen zetten!

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

6+THEATERKEETOktober 2021 - April 2022
Home > Activiteiten > TheaterKeet

TheaterKeet

Wil jij supergraag theaterles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor onze TheaterAcademie? Goed nieuws: voor iedereen van 6 – 9 jaar hebben we nu de TheaterKeet! Dit programma bestaat uit 6 lessen waarvan de laatste les een masterclass is van een theatermaker. Wil jij je eerste stappen op het podium zetten? Meld je dan nu aan!

We gaan ontdekken op de speelvloer hoe we samen theater kunnen maken en krijgen aan het einde van de lessen een masterclass van een echte theatermaker.

Wat gaan we doen?

Verhalenvertellers
We werken vanuit bestaande verhalen; verhalen vertellen is immers de basis van het toneelspelen. Geïnspireerd door de teksten van Toon Tellegen maken we korte scènes.

Praktische info

Voor wie
Iedereen tussen de 6 – 9 jaar

Wanneer
Donderdagmiddag 15.00 – 16.15 uur

Data
Donderdag 10, 17, 24, 31 maart en 7 en 14 april 2022

Locatie
De Vrijstaat

Kosten

De TheaterKeet kost 75 euro per blok (6 lessen). Het is mogelijk om dit bedrag te betalen met budget van de U-pas of een aanvraag in te dienen bij het Jeugdcultuurfonds. Wil je betalen met de U-pas? Neem dan even contact met ons op.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol.  Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.

Nieuw blok - verhalenvertellers

10 maart – 14 april – schrijf je nu in!

In dit blok gaan we naar de basis van toneelspelen: verhalen vertellen. We spelen met bestaande verhalen, geïnspireerd door de teksten van Toon Tellegen. Met zijn werkwaarin dieren zoals de mier en de eekhoorn vaak centraal staan, maken en spelen we korte scènes.