Home > Scholen > Voortgezet onderwijs

Aanbod Voortgezet Onderwijs

Bij De Vrijstaat is kunst een werkwoord. Het is de fysieke arbeid die nodig is om van niets iets te maken, om van idee naar product te komen, van concept naar kunstwerk. Of het nu gaat om beeldende kunst, digitale media, muziek of theater: de handen gaan altijd uit de mouwen. Bij De Vrijstaat krijgen jongeren de kans hun ‘instrument’ te ontdekken, hub vaardigheden te vergroten en nieuwe technieken te beheersen.

Voor leerlingen en leerkrachten

Naast een breed aanbod voor leerlingen bieden we ook voor leerkrachten trainingen aan om het creatieve vermogen te ontwikkelen en te vergroten. Met deze trainingen levert De Vrijstaat een bijdrage aan het duurzaam verankeren van creatief vermogen binnen het curriculum van de school. De trainingen kunnen gegeven worden als onderdeel van een studiedag, een teamuitje of gecombineerd met het bezoek aan een van onze expo’s of voorstellingen.

Op maat

Wil je met de hele school een kunstwerk maken, een docententraining volgen of heb je een andere specifieken wens? Wij leveren ook maatwerk. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk ons aanbod

Al ons aanbod voor scholen is te vinden op Cultuur & School, het coördinatiepunt en kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad Utrecht. Klik op onderstaande button voor een overzicht.

AANBOD VO

Aanspreekpunt bij De Vrijstaat

CHARLOTTE VAN EIJSDEN
CHARLOTTE VAN EIJSDEN

Heb je interesse in of vragen over ons aanbod? Charlotte van Eijsden coördineert alle educatieve programma’s van De Vrijstaat en is het eerste aanspreekpunt voor scholen. Stel je vraag door te mailen naar charlotte@devrijstaat.nl of vul via onderstaande button het formulier in.

Neem contact met ons op