123
  • 12+januari 2024Het Vrijstaat AtelierLocatieDe Vrijstaat

    Bij het Vrijstaat Atelier breng je jouw kunstwerken onder begeleiding van een vakdocent naar een hoger niveau. Waar wil jij aan werken? Meld je nu aan voor blok 3, startend op donderdag 11 april!

    Het Vrijstaat Atelier is 150 euro voor een blok van 10 lessen. Met een U-pas is een lesblok 135 euro; wil je (een deel van) de cursus met je U-pas tegoed betalen neem dan contact met ons op via info@devrijstaat.nl.

    3 beschikbaar

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

12+BEELDENDE KUNST
Home > Jongeren > Vrijstaat Atelier

Vrijstaat Atelier

Ben jij altijd aan het maken, bouwen en creëren, maar is je kamer te klein of heb je niet de juiste tools? Kom naar het Vrijstaat Atelier en breng je kunstwerken naar een hoger niveau!

 

In het Vrijstaat Atelier werk je aan dingen die jij leuk en belangrijk vindt. Op donderdagmiddag stap je onze kunststudio binnen om onder begeleiding van een vakdocent aan de slag te gaan met je eigen creatieve ideeën. Een blok van het Vrijstaat Atelier is 10 lessen: genoeg tijd om te experimenteren met verschillende materialen en technieken. Wat voor kunstwerk wil jíj maken?

Het gemaakte werk leg je vast in een persoonlijk portfolio, die kun je bijvoorbeeld gebruiken voor toelating tot een creatieve opleiding. 

Wil je graag kunstles op De Vrijstaat, maar ben je nog te jong voor het Vrijstaat Atelier? Kom dan bij onze KunstAcademie (9+) of KunstKeet (6+)!

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.