123
  • 28 aug 2021Eindpresentatie Kunstvakantieweek 28 aug 2021LocatieDe Vrijstaat

    Op zaterdagmiddag 28 augustus presenteren de deelnemers van De Vrijstaat Kunstvakantieweek het eindresultaat van een week werken met kunstenaars en vakdocenten op De Vrijstaat. Wil jij bij deze Flower Power uitbarsting zijn? Meld je aan! We organiseren de presentatie in twee rondes: ronde 1 start 13:00 uur, ronde 2 om 15:30. Kies hieronder het tijdstip waarop je wilt komen en het aantal personen waarmee je komt. We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen.

     

    Wissen
  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

8+KunstvakantieweekAugustus 2021
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Flower Power 2021

Kunstvakantieweek 2021 – Flower Power

De Kunstvakantieweek staat deze zomer in het teken van Flower Power. Een week die uit zijn voegen barst want alles draait om de kracht van de natuur. De uitbundige kleuren van de bloemen, de wonderbaarlijke wereld van de virussen, de structuur van klei en modder of de power van het vuur. Wij laten ons deze week inspireren door de rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

Met diverse kunstenaars ga je aan het werk om kunstwerken en performances te maken waarin de vier elementen van onze natuur aan bod komen: water, aarde lucht een vuur. Beeldende kunst, digitale media, theater & muziek: alle disciplines komen aan bod in de workshops met de kunstenaars en het uitgebreide activiteitenprogramma. Natuurlijk werken we toe naar een happening in Flower Power stijl, waar we het publiek uitnodigen om samen met ons de natuur te vieren. In en om De Vrijstaat vullen we de ruimte met onze kunstwerken en geven de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring.

Eindpresentatie

Natuurlijk sluiten we ook dit jaar de Kunstvakantieweek af met een spetterende happening in Flower Power-stijl, waarbij we het publiek uitnodigen om samen met ons de natuur te vieren. Op zaterdagmiddag 28 augustus vullen we de ruimte in en om De Vrijstaat met onze kunstwerken en geven we de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring. Je kunt je aanmelden voor 1 van de twee rondes. Om 13:00 uur start de eerste ronde en om 15:30 uur start de tweede ronde. Aanmelden is verplicht en kosteloos.

Praktische informatie

maandag 23 t/m zaterdag 28 augustus
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 28 augustus is er een openbare presentatie en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10/10-12/12+) en werken gedurende de week met diverse kunstenaars. Alle kunstdisciplines komen aan bod.

Kosten
Deelname aan de kunstvakantieweek Flower Power kost 275 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen. Neem hiervoor contact met ons op via info@devrijstaat.nl

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN

Foto’s

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Kunstvakantieweek? Bekijk de foto’s van vorige edities van de Kunstvakantieweek, gemaakt door fotograaf Thomas Lenden.