123
  • 10 euroBeperkte oplageVrijstaat-scheurkalenderLocatieOp te halen op De Vrijstaat

    De Vrijstaat bestaat 10 jaar! Tien jaar lang hebben kunstenaars uit allerlei disciplines met ons samengewerkt om kinderen en jongeren hun eigen creatieve vermogen te laten ontdekken en te ontwikkelen. Hun Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis Kunst hebben wij gebundeld in de Vrijstaat-Scheurkalender. De opdrachten zijn ingedeeld volgens de Stralen van de Diamant van de open leerlijn Creatief Vermogen die wij met het netwerk van scholen hebben ontwikkeld. Hang deze kalender aan de muur en laat je verleiden om elke dag iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan!

    21 beschikbaar

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

Een jaar lang creatieve inspiratie

De Vrijstaat bestaat 10 jaar! Tien jaar lang hebben kunstenaars uit allerlei disciplines met ons samengewerkt om kinderen en jongeren hun eigen creatieve vermogen te laten ontdekken en te ontwikkelen. Honderden kunstenaars hebben hun kennis, passie en expertise gedeeld om het vuur van de kunst flink op te stoken. Bij onze Expo’s, de Kunstvakantieweken, op De Vrijstaat KunstAcademie, De Vrijstaat TheaterAcademie en de fabuleuze theatervoorstellingen. Maar ook bij al die educatietrajecten die wij in het kader van Creatief Vermogen Utrecht hebben ontwikkeld.

Om deze bonte mix projecten nog eens de revue te laten passeren, hebben wij alle kunstenaars gevraagd om Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis Kunst voor ons te maken. Deze explosie aan creativiteit hebben wij gebundeld in de Vrijstaat-Scheurkalender. De opdrachten zijn ingedeeld volgens de Stralen van de Diamant van de open leerlijn Creatief Vermogen die wij met het netwerk van scholen hebben ontwikkeld. Hang deze kalender aan de muur en laat je verleiden om elke dag iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan!

De Vrijstaat Scheurkalender wordt gelanceerd tijdens de Wereldtentoonstelling op 12 september en is daarna te koop voor 10,- per stuk.

De Vrijstaat-scheurkalender kost 10 euro en is in beperkte oplage te koop via onze webshop. Na aankoop kun je de scheurkalender op De Vrijstaat komen ophalen onder kantoortijden (di-vr 9:30-17:00 uur) of op afspraak.

Koop nu
JUBILEUM

Benieuwd wat er nog meer te doen is rondom het 10-jarig jubileum?

Bekijk hier het programma!