123
  • 8+september 2023 Sint Maarten Parade – Maak je eigen lichtsculptuurLocatieDe Vrijstaat

    Vanaf dinsdag 12 september kun je in zeven lessen van De Vrijstaat en Sharing Arts Society een eigen lichtsculptuur maken waarmee je meeloopt in de Sint Maarten Parade op vrijdag 10 november. Deelname is gratis. Met je aanmelding geef je je op voor de gehele cursus.

    Uitverkocht

  • Je winkelmand is momenteel leeg.

    Terug naar winkel

8+SINT MAARTEN
Home > Activiteiten > Sint Maarten Parade – maak je eigen lichtsculptuur

Maak je eigen lichtsculptuur
Sint Maarten Parade 2023

De Sint Maarten Parade, wie kent hem inmiddels niet? Deze jaarlijkse optocht vol prachtige lichtsculpturen trekt ieder najaar door de binnenstad van Utrecht. Het is een spektakel waar heel veel organisaties uit de stad aan meedoen, zo ook De Vrijstaat. Dit jaar staat de parade in het teken van water en zijn er zowel lopende als varende sculpturen!

Wil je meedoen met dit feest? Vanaf dinsdag 12 september kun je in zeven lessen van De Vrijstaat en Sharing Arts Society een eigen lichtsculptuur maken van wilgentenen en rijstpapier waarmee je meeloopt in de parade. Deelname is gratis!

De Sint Maarten Parade vindt plaats op vrijdagavond 10 november. Op vrijdagavond 3 november is het Vuur van Sint Maarten op Berlijnplein.

Praktische informatie

Data en tijden
De lessen zijn op dinsdagmiddagen van 15.00 – 17.00 uur. Data: 12, 19, 26 september, 3, 10, 24, 31 oktober. De laatste les van de reeks is een optionele les om wanneer nodig je lichtsculptuur af te maken. Op vrijdag 10 november loop je met je lichtsculptuur mee in de Sint Maarten Parade (start 18.00 uur).

Locatie
De boerderij van De Vrijstaat, Hof van Monaco 3.

Prijs
Deelname is gratis. Als je je aanmeldt doe je mee met de hele cursus.

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.