123
 • 6+12 september 2020JubileumLocatieDe Vrijstaat

  Op zaterdag 12 september bestaat De Vrijstaat 10 jaar. Dit vieren we met de Wereldtentoonstelling Kids on Fire, gemaakt door kinderen en jongeren tijdens onze Kunstvakantieweek. In verband met de coronamaatregelen werken we met verschillende rondes en met een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is verplicht en natuurlijk zorgen wij voor een veilige coronaproof omgeving in de openlucht. Reserveren kan t/m dinsdag 8 september.

  Picknick
  Het is deze middag mogelijk om te picknicken op het erf van De Vrijstaat. De picknick is vegetarisch en kost 7,50 euro per persoon. We kunnen rekening houden met een glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, pindavrij of vegan dieet.

  Jubileumpakket
  Tijdens het jubileumfeest presenteren we de CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf met de 10 beste Vrijstaat-hits uit de afgelopen jaren en de Vrijstaatscheurkalender vol met Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis kunst. Kies bij deze aanmelding voor een jubileumpakket en krijg 20% korting. Dit pakket kun je zaterdag 12 september ophalen bij de Vrijstaat-caravan.


 • Je winkelmand is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

Dank!Jubileum12 september 2020
Home > Activiteiten > Jubileum > Bedankt voor je donatie

Heel erg bedankt!

We zijn ontzettend bij met jouw bijdrage aan ons jubileum-programma. We gaan er een prachtig feest van te maken. Natuurlijk op zaterdag 12 september met de wereldtentoonstelling Kids on Fire, maar ook de weken er omheen met al onze andere jubileum-activiteiten.

Vol trots kijken we terug op de afgelopen 10 jaar. En we hopen, samen met jou, nog vele mooie jaren tegemoet te gaan!