6+LENTE EXPRESS2 & 3 maart 2023
Home > Activiteiten > Express

Lente Express
Van ZIMIHC en SportUtrecht i.s.m. De Vrijstaat 

Deze voorjaarsvakantie organiseren ZIMIHC en SportUtrecht weer samen met De Vrijstaat de Lente Express! Op donderdag 2 en vrijdag 3 maart staat er opnieuw een verrassende mix van sport en cultuur op het programma: we gaan aan de slag met met creatief koken en circus.

Eten is meer dan alleen voedsel: het heeft prachtige vormen en kleuren, en met een beetje fantasie kan het van alles worden. Maar heb jij ooit eens gejongleerd met appels en mandarijnen, op iemand zijn nek gestaan met een banaan of gebalanceerd met een ei op je neus? We gaan het allemaal onderzoeken tijdens deze vrolijke mix van eten en circus! Doe mee en leer bewegen als acrobaat en koken als kunstenaar.

Praktische informatie

Data en tijden
Donderdag 2 en vrijdag 3 maart. Tijden zijn van 10.00 tot 15.00 uur, inclusief vegetarische lunch. Als er allergieën zijn is het handig om zelf iets mee te nemen.

Leeftijd
De Lente Express is voor kinderen van 6-10 jaar oud.

Locatie en tijden
Beide dagen vinden plaats op de boerderij van De Vrijstaat. 

Tickets
Op vertoon van U-Pas is deelname aan de Lente Express gratis, anders kost een ticket €25,-. Heb je geen U-pas en ook geen €25,-? Neem dan contact op met Anne & Kathelyn van ZIMIHC. De Lente Express is voor ieder kind! 

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.