6+ZOMER EXPRESS25 t/m 28 juli & 1 t/m 4 augustus
Home > Activiteiten > Express

Zomer Express
Van ZIMIHC en SportUtrecht i.s.m. De Vrijstaat 

Deze zomervakantie organiseren ZIMIHC en SportUtrecht weer samen met De Vrijstaat twee Zomer Expressen! De eerste editie is van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juli; de tweede editie van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 augustus. Beide Expressen hebben zoals altijd een verassende mix van sport en cultuur op het programma.

Zomer Express #1: Ben jij gek op spellen spelen en verkleden? En wil je werken aan je vechtsport skills? In deze Express word je ondergedompeld in de wereld van LARP, Live Action Role Play. Je bedenkt een personage, maakt je eigen kostuum, verzint je samen spelregels en leert vechten als een held. Je gaat onder andere aan de slag met judo, Kendo, Sakura-Kai en schermen! De eindpresentatie voor alle ouders/verzorgers is op vrijdag 28 juli om 12.00 uur.

Zomer Express #2: Het is vakantie! We halen het campinggevoel naar de Zomer Express door lekker buiten te gaan koken. Je bakt je eigen broodjes op een kampvuur en maakt soep in een heksenketel. Daarnaast gaan we campingsporten: lekker badmintonnen, volleyballen, jeu de boules spelen en frisbeeën! De eindpresentatie voor alle ouders/verzorgers is op vrijdag 4 augustus om 12.00 uur.

Praktische informatie

Data en tijden
Zomer Express #1: Dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli. Tijden zijn van 9.30 tot 12.30 uur, inclusief vegetarische lunch. Als er allergieën zijn is het handig om zelf iets mee te nemen.

Zomer Express #2: Dinsdag 1 augustus t/m vrijdag 4 augustus. Tijden zijn van 9.30 tot 12.30 uur, inclusief vegetarische lunch. Als er allergieën zijn is het handig om zelf iets mee te nemen.

Leeftijd
De Zomer Express is voor kinderen van 6-10 jaar oud.

Locatie en tijden
Beide dagen vinden plaats op de boerderij van De Vrijstaat. 

Tickets
Op vertoon van U-Pas is deelname aan de Zomer Express gratis, anders kost een ticket €25,-. Heb je geen U-pas en ook geen €25,-? Neem dan contact op met Anne & Kathelyn van ZIMIHC. De Zomer Express is voor ieder kind! 

Toegankelijkheid

Op De Vrijstaat vinden we het erg belangrijk dat iedere bezoeker en deelnemer zich welkom voelt. De toegankelijkheid van onze locatie en ons programma spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht je twijfelen of je bij ons terecht kunt, neem dan zeker even contact met ons op. Lees meer.