123
 • NieuwBeperkte oplageJubileum artikelenLocatieOp te halen op De Vrijstaat

  Bestel nu onze exclusieve jubileum-artikelen. Onze CD met 10 jaar aan muzikale hoogtepunten, de scheurkalender voor een jaar lang creatieve ideeën of een setje ansichtkaarten met een terugblik op afgelopen decenium. Op = op!

  3.50

  47 beschikbaar

  10.00

  21 beschikbaar

  1.49

  44 beschikbaar

 • Je winkelmand is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

CREACreatiefRelease 12 september
Home > Activiteiten > Jubileum > De Vrijstaat Scheurkalender
Een jaar lang creatieve inspiratie

De Vrijstaat bestaat 10 jaar! Tien jaar lang hebben kunstenaars uit allerlei disciplines met ons samengewerkt om kinderen en jongeren hun eigen creatieve vermogen te laten ontdekken en te ontwikkelen. Honderden kunstenaars hebben hun kennis, passie en expertise gedeeld om het vuur van de kunst flink op te stoken. Bij onze Expo’s, de Kunstvakantieweken, op De Vrijstaat KunstAcademie, De Vrijstaat TheaterAcademie en de fabuleuze theatervoorstellingen. Maar ook bij al die educatietrajecten die wij in het kader van Creatief Vermogen Utrecht hebben ontwikkeld.

Om deze bonte mix projecten nog eens de revue te laten passeren, hebben wij alle kunstenaars gevraagd om Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis Kunst voor ons te maken. Deze explosie aan creativiteit hebben wij gebundeld in de Vrijstaat-Scheurkalender. De opdrachten zijn ingedeeld volgens de Stralen van de Diamant van de open leerlijn Creatief Vermogen die wij met het netwerk van scholen hebben ontwikkeld. Hang deze kalender aan de muur en laat je verleiden om elke dag iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan!

De Vrijstaat Scheurkalender is te koop in de webshop voor 10,- per stuk.

JUBILEUM

Benieuwd welke feestelijkheden er nog meer worden georganiseerd rondom ons jubileum?

Bekijk hier het programma!