De Boerderij

Hart van De Vrijstaat is de monumentale boerderij Hofstede ter Weide. In het woonhuis is het huiskamerrestaurant en eenprofessionele keuken voor horeca-activiteiten en workshops. De opkamer kan door kleine groepen worden gebruikt. Voor ouders en kinderen is er tijdens onze activiteiten de mogelijkheid om daar wat te eten, drinken en uit te rusten.

Het woonhuis heeft een huiskameruitstraling. Zowel voor kinderen als volwassenen is deze plek een haven voor inspiratie. De hergebruikte meubels, de verrassende oplossingen voor alledaagse voorwerpen en de duurzame filosofie achter het ontwerp levert een ambiance op die creativiteit uitstraalt. Op deze manier hopen wij het publiek te laten ervaren hoe kunst op een alledaagse manier in het leven geïntegreerd kan worden. Superuse Studios uit Rotterdam zorgde voor deze inspirerende en bijzondere ruimte.

Gebruik door derden

De verschillende ruimtes in de boerderij zijn ook beschikbaar voor gebruik door derden. Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte of wil je met je team komen koken in onze semi-professionele keuken? Kom je met zijn vieren brainstormen in de opkamer of met 40 personen gezellig eten? Dit kan allemaal bij ons in de boerderij.

Vul vrijblijvend dit contactformulier in en we nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. 

De boerderij

De deel

De huiskamer

Workshopbox

De workshopbox

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes