123
 • NieuwBeperkte oplageJubileum artikelenLocatieOp te halen op De Vrijstaat

  Bestel nu onze exclusieve jubileum-artikelen. Onze CD met 10 jaar aan muzikale hoogtepunten, de scheurkalender voor een jaar lang creatieve ideeën of een setje ansichtkaarten met een terugblik op afgelopen decenium. Op = op!

  3.50

  47 beschikbaar

  10.00

  21 beschikbaar

  1.49

  44 beschikbaar

 • Je winkelmand is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

NieuwJubileumNu te koop
Home > Activiteiten > Jubileum > Jubileum-artikelen

De Vrijstaat jubileum-artikelen

Op zaterdag 12 september bestond De Vrijstaat 10 jaar. We vieren dit bijzondere jubileum met diverse online en offline activiteiten in de weken rondom onze verjaardag. Met inspirerende items zoals De Vrijstaat Scheurkalender vol met Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis kunst of de CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf met de 10 beste hits uit de afgelopen jaren.

Bestel nu deze exclusieve jubileum-items in onze webshop. Maar wees er snel bij, want de oplage is beperkt!

Prijzen

Jubileum-CD: € 3,50
Scheurkalender: € 10,-
Kaartenset: € 1,50

JUBILEUM

Benieuwd welke feestelijkheden er nog meer worden georganiseerd rondom ons jubileum?

Check het programma
Jubileum CD

Er is in de afgelopen 10 jaar veel muziek gemaakt op De Vrijstaat. Al was het maar vanwege de jaarlijkse muziektheatervoorstellingen. Artistiek leider van De Vrijstaat Daphne de Bruin heeft tientallen liedteksten gemaakt, die daarna door (aankomende) professionele muzikanten op muziek zijn gezet.

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan selecteren we de 10 meest tot de verbeelding sprekende nummers  uit onze voorstellingen en nemen deze opnieuw op. De CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf is te beluisteren via Spotify en wordt in kleine oplage uitgebracht op CD. Zorg dat je een exemplaar te pakken krijgt!

DE VRIJSTAAT SCHEURKALENDER

Tien jaar lang hebben kunstenaars uit allerlei disciplines met ons samengewerkt om kinderen en jongeren hun eigen creatieve vermogen te laten ontdekken en te ontwikkelen. Honderden kunstenaars hebben hun kennis, passie en expertise gedeeld om het vuur van de kunst flink op te stoken.

Om deze bonte mix projecten nog eens de revue te laten passeren, hebben wij alle kunstenaars gevraagd om Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis Kunst voor ons te maken. Deze explosie aan creativiteit hebben wij gebundeld in de Vrijstaat-Scheurkalender. Hang deze kalender aan de muur en laat je verleiden om elke dag iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan!

Ansichtkaarten set

De Vrijstaat bestaat 10 jaar! Een periode vol voorstellingen, workshops, kunstwerkplaatsen en andere activiteiten. Deze set met 10 ansichtkaarten geeft een terigblik van de hoogtepunten van een decenium lang De Vrijstaat. Leuk om te bewaren of om op te sturen!