123
8+KunstvakantieweekAugustus 2021
Home > Activiteiten > Kunstvakantieweek > Kunstvakantieweek 2022 (nog niet online, bewerken voor 2022)

Kunstvakantieweek 2022

Ook in 2022 organiseren wij opnieuw de Kunstvakantieweek! Een week lang waarin de groep aan de slag gaat om kunstwerken en performances te maken. De datum voor de Kunstvakantieweek 2022 is maandag 15 tot en met zaterdag 20 augustus. We sluiten weer af met een eindpresentatie. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Verder op deze pagina lees je meer over de Kunstvakantieweek van het afgelopen jaar, met als thema Flower Power.

Kunstvakantieweek 2021 – Flower Power (geweest) 

De Kunstvakantieweek staat deze zomer in het teken van Flower Power. Een week die uit zijn voegen barst want alles draait om de kracht van de natuur. De uitbundige kleuren van de bloemen, de wonderbaarlijke wereld van de virussen, de structuur van klei en modder of de power van het vuur. Wij laten ons deze week inspireren door de rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

Met diverse kunstenaars ga je aan het werk om kunstwerken en performances te maken waarin de vier elementen van onze natuur aan bod komen: water, aarde lucht een vuur. Beeldende kunst, digitale media, theater & muziek: alle disciplines komen aan bod in de workshops met de kunstenaars en het uitgebreide activiteitenprogramma. Natuurlijk werken we toe naar een happening in Flower Power stijl, waar we het publiek uitnodigen om samen met ons de natuur te vieren. In en om De Vrijstaat vullen we de ruimte met onze kunstwerken en geven de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring.

Praktische informatie 2022

maandag 15 t/m zaterdag 20 augustus 2022
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 20 augustus is er een openbare presentatie en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk.

8-16 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10/10-12/12+) en werken gedurende de week met diverse kunstenaars. Alle kunstdisciplines komen aan bod.

Kosten
Deelname aan de Kunstvakantieweek kost 275 euro. Dit is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen. Neem hiervoor contact met ons op via info@devrijstaat.nl.

CHECK EERDERE KUNSTVAKANTIEWEKEN

Foto’s

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Kunstvakantieweek? Bekijk hier de foto’s van vorige Kunstvakantieweek-edities in 2019 en 2020 , gemaakt door fotograaf Thomas Lenden.